![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
sonunda açtık forumu bakalım iş yapabilcekmiyiz. gerçi domain konusunda iddalıyım
www.kadiniz.net bu forumu açmamdaki ve domaini almamdaki hikayeyi sizlere kısaca anlatayım bundan 1 hafta falan önceydi sıcak bir yaz günü lapa lapa kar yağıyordu eşim hamile olduğu için internette hamileler nelere dikkat etmeli hamilelğin 2. veya 3. ayında neler yapılmalı bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur gibisinden araştırmalar yapıyordu. ve her girdiği sitede adsense reklamlarına tıklıyordu ve bazen aynı sitede 4-5 kere adsenseye tıkladığı oluyordu en sonunda dayanamayıp kızım dur adamları banlatıcaksın dedim sonra düşündümki bende böyle birley kursam adsenseden baya bir para kazanırım dedim ve böyle birşey yaptık hayırlısı diyelim
|
teşekkürler sizce iş çıkarabilirmiyiz..
|
valla peep öyle düşündüm ama baktım forum daha iyi gibi geldi bana hem üye çekerim hemde adsenseden kazanırım gibisinden düşündüm bakalım kısmet belki ilerde portala dönerim
|
forum.kadiniz.net mi yapsam yoksa kadiniz.net/forum mu yapsam ? WP kurabilirim
| Stil | |
|
|