![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
dsgnr bu iş icin kac sunucu ayırdın tek tek mi gitmeyi planlıyorsun? + olarak hukıki yonden hic arastıram yaptınmı sistemde dosya upload eden kişilerin ip adresleri vs yi kayıt ediyormusun gerekli olan durumalarda sistemim kapanmasın basım belaya girmesin diye bu bilgileri verecekmisin ( resmi kurumlar icin) yoksa sistemi kapatıp yola oylemi devam ediceksin ? başlamak gercekten güzel ve gerekli bir sistem ama kapanmaması onemli hemenpaylaş kapandıgı zaman binlerce linki hala sitelerde vardı suan gezdigim zaman bile siteleri hala linklerini gorebiliyorum böyle olmaz insallah.. millette ortada kalmaz.. yasal icerige uygun demişsin burda bircok kişinin bildigi gibi file hosting sitelerinde mp3 warez telif hakkı olan onlarca veri bulunmakta içimden bir ses uzun sürmeyecek diyor..
ama resim upload olsaydı sadece ve nefusanın dedigi gibi geliştirirsen scripti eminim daha güzel ve daha hoş olurdu.. ayrıca ilk gunden 124 tekil. tebrikler
Özgürüm,Özgürsün,Özgürüz -- Yoksa Sen inandınmı buna Konu aXzel tarafından (2007-11-15 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
bizde oyle umuyoruz. inş. bi srun olmaz.
|
Ve üyelik sistemi tam bitmesede devreye girmiştir. üye olarak dosyalarınızı kontrol edebilirsiniz.
|
hızlı hızlı geçince bende hemen upload ediyor zannettim
![]() ![]() Güzel olmuş 24 mb lık dosya upload ediyorum bakalım ne kadar sürede edecek. başarılarınızın devamını dilerim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|