![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
3. siteyi de bugün yaptım
![]() bilen biliyor zaten ![]() efkarlanmak isteyenlere hitaben 1 hasankurtoglu.com 2 hasankurtoglu.net 3 www.damlakocer.com sevgi. |
|
||||
|
seni çok iyi anlıyorum hostbank, ben de benzer bir hamleyi www.welovearya.com ile yapmıştım.. hüzünlendim valla siteyi görünce..
uzaktaki sevgililer için içelim o zaman bu gece.. şerefe! |
|
||||
|
ooo, sizi pek bi romantik gördüm canımm
![]() ama @hostbank valla bi internetçinin hediye edebileceği en iyi şeyi yapmışsın, tebrik ederim.
|
ff ile değil internet explorer ile açın siteyi
-------- sözlere dikkat edin müzikteki. |
|
||||
|
hostbank sendemi
bir kız için neler yapıoyoruz ama ? Değer bilmiyolar ahh ahh...yanıyor ciğerimwww.cagnur.com bende aynı şekilde bi site var. Platonik aşıklar için. Eee kızlar işte yakıyor gönlümü yaa... ![]()
|
Alıntı:
insan sevdiğini satılığa çıkarır mı ? ![]() |
|
||||
|
Abi 1 kere hazırladım psde resimleri kestim düzenledim, video yaptım ve müzik falan ekledim.
Çok güzel olmuştu ama kıza ilk açılmak için yapmıştım. Sallamadı bile ![]() Üstüne 4-5 arkadaşım kendileri için o videodan yapmamı istemişlerdi ![]()
|
Hostbank, Kardeş yanlış anlamada, aşık sevginin internet sayfalarında bas bas bağırılması doğru mudur? Onu buna meze edilmesi. Herkesin aşkı sevgisi kendisine değil midir?
Neşet Ertaş'ın bir türküsü var. Diyor ki usta: Alıntı:
Sana tavsiyem. Böyle şeyler yapma, bu ne aşka sığar, nede bu internet dünyasına.. Size bir Mecnun hikayesiyle yazımı sonlandırayım.. Alıntı:
|
kimseden bir şey saklama niyetim yok.
herşeyimi herkes bilir. o tür adilikleri yapacak insanları pek de kaale almam doğrusu. Allah yukarda. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|