Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-30, 16:22
ulukislali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %0/0
ulukislali is an unknown quantity at this point
Arrow Site hakkindaki düsünceleriniz

istek üzerine, http://www.imbissbetriebe-tuerck.de sitesini yaptim. Basta zevkle yapmama ragmen, bazi nedenlerden dolayi, canim SIKILDI ve resim bölümünü falan biraz gecistirdim.
Sorum, sizlerce site design olarak falan nasil, ikinci sorum Türkiye'de böyle bir html sitesi yaparsaniz ne kadar para isterdiniz?
Tesekkürler, selamlar
......................
www.berin.de

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-30, 16:28
Gencturk.Net - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 0
Gencturk.Net is an unknown quantity at this point

Buna para veren cıkacağını sanmiyorum, ama herşey müsterinin konudaki bilgisine da bağlı tabiki. Yani hayatında internete girmemiş birisine, bak artık internet siten var diye gösterirsen, "ooff müthiş büyük olay" diye para kopartabilirsin belki.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-30, 19:52
Member

Arrow

Internetten hic anlamiyorlar, daha yeni yeni internete giriyorlar ve onlar icin yeterli böyle bir site. Demekki Türkiye'de böyle bir seye para vermezdi kimse, ilginc.

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-30, 20:10
yoktur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

yoktur is an unknown quantity at this point

türkiyede daha bilgisayarı açmayı bilmeyen ama websitesi yaptırmak isteyen bir sürü kişi var.fiyatı ise senin tutturuşuna bağlı.

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-30, 22:01
firar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
banned!

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/1
firar will become famous soon enough

Alıntı:
ulukislali´isimli üyeden Alıntı
Internetten hic anlamiyorlar, daha yeni yeni internete giriyorlar ve onlar icin yeterli böyle bir site. Demekki Türkiye'de böyle bir seye para vermezdi kimse, ilginc.

sen bundan ne kdr aldın ve ayrıca bunlar kim almanyada b kdr azmı internet kullanımı bilgiğim kdrı ile okdr az diğildi ama???

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-30, 22:47
ARKaDaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

ARKaDaS is an unknown quantity at this point

Almanya gercekten benim karsima pek cikmiyor Internet'de. Bilmiyorum ama sanırım cok fazla gelismemisler Yani benim karsima cikan siteler genelde gurbetcilerin siteleri.

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-30, 23:56
Member

Arrow

Almanya'da bilen kesim tabiiki cok var, belki her 3 evden birinde bilgisayar var. Ama pek tabii ki bu isle hic tanismayan insanlar da var. Ben mesela EDV-Kompakt diye kurslar veriyorum, genel olarak windows, word, excel ve internet hepsinden biraz birseyler gösteriyorum. Gelenler cok yaslilar olabildigi gibi, genc insanlar da olabiliyor. Isin güzel tarafi, 70 yasindaki insanlarda ilgileniyor ve kursa gelip, ögrenmek istiyorlar.
Bu siteyi yaptigim kadin da benim kurslarima katilanlardan birisiydi, yani tanidik gibi bir sey oldu ve fiyati kendileri belirlesin istedim. Kendim bir fiyat söylemedim. Bakalim ne cikacak. 500 € en az olmali diye söyledi bu islerden anlayan bir arkadasim.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-31, 00:21
Member

Arrow

Bu arada senior üye olmusum, simdi farkettim. Tebrikler kendime

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-31, 01:26
Senior Member

hotweb is an unknown quantity at this point

Kizma ama, tabiki istedigini istersin ama, o site 500 € luk site degil. Yakin bile degil. Belki 50 €, gercek degeri muhtemelen bedava yada 5-10 €.

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-31, 01:47
Member

Arrow

Yok, yok neden kizayim ki. Düsüncelerinizi sordum zaten. Sadece güzel seyler duymak olmaz.
Hotweb bak su sekilde düsün. Basit bir html sitesi bile olsa (ki fazlasi onlara lazim degil ve bu halinden cok memnun kaldilar), ona da emek veriyorsun, saatler harciyorsun, adamlarla bir kac kez gidip konusuyorsun, renk v.s. hakkinda düsüncelerini aliyorsun, benzin yakiyorsun. Yani nerden bakarsan yine de epey bir zamanin gidiyor. Bunu sadece 5-10 € icin mi yapacaksin? Saat ücreti burada profesyonel web yapanlarda 50-100€ arasi. Ben word, excel, internet v.s.konularinda ders verirsem 20 € civari saat ücreti aliyorum ki buraya göre fazla degil bu rakamlar. Cok büyük rakamlar olmasa da emegin yine de uygun bir karsiligi olmali diye düsünüyorum.

Seçenekler
Stil