![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
istek üzerine, http://www.imbissbetriebe-tuerck.de sitesini yaptim. Basta zevkle yapmama ragmen, bazi nedenlerden dolayi, canim SIKILDI ve resim bölümünü falan biraz gecistirdim.
Sorum, sizlerce site design olarak falan nasil, ikinci sorum Türkiye'de böyle bir html sitesi yaparsaniz ne kadar para isterdiniz? Tesekkürler, selamlar ...................... www.berin.de |
|
||||
|
Almanya'da bilen kesim tabiiki cok var, belki her 3 evden birinde bilgisayar var. Ama pek tabii ki bu isle hic tanismayan insanlar da var. Ben mesela EDV-Kompakt diye kurslar veriyorum, genel olarak windows, word, excel ve internet hepsinden biraz birseyler gösteriyorum. Gelenler cok yaslilar olabildigi gibi, genc insanlar da olabiliyor. Isin güzel tarafi, 70 yasindaki insanlarda ilgileniyor ve kursa gelip, ögrenmek istiyorlar.
Bu siteyi yaptigim kadin da benim kurslarima katilanlardan birisiydi, yani tanidik gibi bir sey oldu ve fiyati kendileri belirlesin istedim. Kendim bir fiyat söylemedim. Bakalim ne cikacak. 500 € en az olmali diye söyledi bu islerden anlayan bir arkadasim. |
|
||||
|
Yok, yok neden kizayim ki. Düsüncelerinizi sordum zaten. Sadece güzel seyler duymak olmaz.
Hotweb bak su sekilde düsün. Basit bir html sitesi bile olsa (ki fazlasi onlara lazim degil ve bu halinden cok memnun kaldilar), ona da emek veriyorsun, saatler harciyorsun, adamlarla bir kac kez gidip konusuyorsun, renk v.s. hakkinda düsüncelerini aliyorsun, benzin yakiyorsun. Yani nerden bakarsan yine de epey bir zamanin gidiyor. Bunu sadece 5-10 € icin mi yapacaksin? Saat ücreti burada profesyonel web yapanlarda 50-100€ arasi. Ben word, excel, internet v.s.konularinda ders verirsem 20 € civari saat ücreti aliyorum ki buraya göre fazla degil bu rakamlar. Cok büyük rakamlar olmasa da emegin yine de uygun bir karsiligi olmali diye düsünüyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|