![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
materyaller elinde mevcut ve adamlarla görüşmeye gitmeden evinde oturup yapıcaksan bunu yapman gerçekten emek istemez ve 20 euro civarı birşey olur ama eğer görüştüysen materyal yoksa aricaksan falan 100-200 arası birşey istenebilir. Eğer yaptığın firma/kişinin çok acelesi var ve başka şansı yoksa 500 euro gayet olabilcek bir tutar çünkü yemek satan bir yer sanırım, web sitesinin topliste kayıt olmak,google adsense için kabul görmek yada pr yapıp milyarlar kazanmak gibi bir amacı olmadığından adamlar dizayna o kadar önem vermeyip istediklerine bakarlar. (sanırım en güzel cevabı ben verdim)Bol kazançlar arkadaşım.
|
|
||||
|
Alıntı:
şimdi siz böyle 500 falan deyince ben ele ayağa düşürmüş gibi oluyorum ![]() 300$+domain+host ile yaptığım siteler --> www.zirvesurucukursu.com www.duzcelilerdernegi.com www.akademikgrup.com eski çalıştığım firma içindi bu siteler bana gayet kolay ve karlı gelmişti bunu gibi dahada var yani bunlar geniş geniş uyduruk yapıldı
|
|
||||
|
Ne kadar aldin diye soranlar olmustu. Sonucu bildirmek istedim. Sitenin bugünkü haliyle 300 € net aldim. Domain host falan kendilerine ait.
Alan memnun, satan memnun. Bundan sonraki ilave islerinde saatine (=45 dakika) 15 €`ya anlastik. (Tanidik olduklari icin) Ve ilk kez para karsiliginda site yapmis oldum böylece. Sizlerinki kadar profosyonel olmasa da yavas yavas düzelir umarim. |
|
||||
|
ee hayat tutturabildigine tebrikler, bende 5 para etmez bi bilgisyarım vardı... ese dosta, bılgısayarcıya sordum monitorle 100 milyon bictiler
ben kaca sattım 350 MILYON TL... londrada 6 ay kaldım, gurbetcilerin cogu webden bisey anlamıyor(sozum meclısten dısarı) cok uyduruk bir html sitesine 250 pound alacaktım.. teker ters dondu artık turkiyedeyim... ha ıte yandan, ingilizler bu isi gercekten iyi biliyor.. restoran sahipleri zaten biseyden anlamazlar (adamlar turkse tabii)
|
Stranger, tutturabildigim icin almadim o kadar para. Tanidik olduklari icin de ayrica az bile aldim. Yoksa 500 alirdim. 4 kez adamlarin evlerine gittim, konustuk, düsüncelerini söylediler. Resimlerinin üzerinde calistim v.s.., yine de epey ugrastim sayilir ve buranin sartlarina göre o parayi hakettim.
Ingilizler biliyor bu isi, Türkler bilmiyor diye de karsilastiramazsin, elmayla armudu karsilastiramadigin gibi. Dünyanin neresine gidersen git, bu isten cok cok iyi anlayanlarda var, hic anlamayanlar da. Bir yiyecek isiyle ugrasan insandan web, internet islerinden anlamasini bekleyemezsin, bu Türk de olsa, Alman da, Ingiliz de ayni. Yaptigim sitede ayrica bir Alman'a ait. Istiyorsan bakabilirsin. www.imbissbetriebe-tuerck.de Selamlar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|