Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-31, 01:51
Senior Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %0/0
hotweb is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Yok, yok neden kizayim ki. Düsüncelerinizi sordum zaten. Sadece güzel seyler duymak olmaz.
Hotweb bak su sekilde düsün. Basit bir html sitesi bile olsa (ki fazlasi onlara lazim degil ve bu halinden cok memnun kaldilar), ona da emek veriyorsun, saatler harciyorsun, adamlarla bir kac kez gidip konusuyorsun, renk v.s. hakkinda düsüncelerini aliyorsun, benzin yakiyorsun. Yani nerden bakarsan yine de epey bir zamanin gidiyor. Bunu sadece 5-10 € icin mi yapacaksin? Saat ücreti burada profesyonel web yapanlarda 50-100€ arasi. Ben word, excel, internet v.s.konularinda ders verirsem 20 € civari saat ücreti aliyorum ki buraya göre fazla degil bu rakamlar. Cok büyük rakamlar olmasa da emegin yine de uygun bir karsiligi olmali diye düsünüyorum.
Tabiki. Sende haklisin.

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-31, 15:52
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
elturco is an unknown quantity at this point

Boyle 1 site'yi yapmam herhalde 1 saat falan alir.

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-31, 20:02
ARKaDaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

ARKaDaS is an unknown quantity at this point

Alıntı:
elturco´isimli üyeden Alıntı
Boyle 1 site'yi yapmam herhalde 1 saat falan alir.
Konunun icerigini okursanız , Böyle bir siteyi kac saatte yaparsınız diye sorulmamıs.

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-10-31, 23:56
ulukislali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

ulukislali is an unknown quantity at this point
Arrow

Hepinize yorumlari icin tesekkürler.

Yorumlardan anladigim kadariyla, birisi sadece is yerini tanitma amaciyla, php, asp, sql kullanmaniza gerek olmayan, bir html sitesi isterse sizden, sizlerin verecegi yanit galiba söyle olacaktir.
"Canin sagolsun arkadas, ben domainini alirim, resimlerini einscannen yaparim, siteni hazirlarim, arama makinalarina kaydini yaparim, 2,3 kez gelirim görüsürüz, isteklerinizi bildirirsiniz, para da vermenize gerek yok, 1 saatlik is hepsi bunun"
olurdu saniyorum.´
Bu düsüncelerinizi bilse, saniyorum Türkiye'de cok is yeri sahibi, tanitim amacli sitelerini, parasiz ya da 5, 10 € gibi ücrete yapmanizdan cok memnun kalacaktir.

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-02, 02:14
Member

alicanorg is an unknown quantity at this point

materyaller elinde mevcut ve adamlarla görüşmeye gitmeden evinde oturup yapıcaksan bunu yapman gerçekten emek istemez ve 20 euro civarı birşey olur ama eğer görüştüysen materyal yoksa aricaksan falan 100-200 arası birşey istenebilir. Eğer yaptığın firma/kişinin çok acelesi var ve başka şansı yoksa 500 euro gayet olabilcek bir tutar çünkü yemek satan bir yer sanırım, web sitesinin topliste kayıt olmak,google adsense için kabul görmek yada pr yapıp milyarlar kazanmak gibi bir amacı olmadığından adamlar dizayna o kadar önem vermeyip istediklerine bakarlar. (sanırım en güzel cevabı ben verdim)Bol kazançlar arkadaşım.

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-02, 02:34
besiktaslim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

besiktaslim is an unknown quantity at this point

Alıntı:
alican´isimli üyeden Alıntı
yoksa 500 euro gayet olabilcek bir tutar çünkü yemek satan
gerçekler acıdır arkadaşlar domain+host dahil 150-200$

şimdi siz böyle 500 falan deyince ben ele ayağa düşürmüş gibi oluyorum
300$+domain+host ile yaptığım siteler -->
www.zirvesurucukursu.com
www.duzcelilerdernegi.com
www.akademikgrup.com

eski çalıştığım firma içindi bu siteler bana gayet kolay ve karlı gelmişti bunu gibi dahada var yani bunlar geniş geniş uyduruk yapıldı

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-09, 01:23
Member

Arrow

Ne kadar aldin diye soranlar olmustu. Sonucu bildirmek istedim. Sitenin bugünkü haliyle 300 € net aldim. Domain host falan kendilerine ait.
Alan memnun, satan memnun. Bundan sonraki ilave islerinde saatine (=45 dakika) 15 €`ya anlastik. (Tanidik olduklari icin)
Ve ilk kez para karsiliginda site yapmis oldum böylece. Sizlerinki kadar profosyonel olmasa da yavas yavas düzelir umarim.

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-09, 12:26
drstranger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 5
drstranger is an unknown quantity at this point

ee hayat tutturabildigine tebrikler, bende 5 para etmez bi bilgisyarım vardı... ese dosta, bılgısayarcıya sordum monitorle 100 milyon bictiler
ben kaca sattım 350 MILYON TL...

londrada 6 ay kaldım, gurbetcilerin cogu webden bisey anlamıyor(sozum meclısten dısarı) cok uyduruk bir html sitesine 250 pound alacaktım.. teker ters dondu artık turkiyedeyim...

ha ıte yandan, ingilizler bu isi gercekten iyi biliyor..
restoran sahipleri zaten biseyden anlamazlar (adamlar turkse tabii)

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-09, 23:01
Member

Arrow

Stranger, tutturabildigim icin almadim o kadar para. Tanidik olduklari icin de ayrica az bile aldim. Yoksa 500 alirdim. 4 kez adamlarin evlerine gittim, konustuk, düsüncelerini söylediler. Resimlerinin üzerinde calistim v.s.., yine de epey ugrastim sayilir ve buranin sartlarina göre o parayi hakettim.
Ingilizler biliyor bu isi, Türkler bilmiyor diye de karsilastiramazsin, elmayla armudu karsilastiramadigin gibi. Dünyanin neresine gidersen git, bu isten cok cok iyi anlayanlarda var, hic anlamayanlar da. Bir yiyecek isiyle ugrasan insandan web, internet islerinden anlamasini bekleyemezsin, bu Türk de olsa, Alman da, Ingiliz de ayni. Yaptigim sitede ayrica bir Alman'a ait. Istiyorsan bakabilirsin. www.imbissbetriebe-tuerck.de
Selamlar

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-16, 04:27
Junior Member

ferhatstar is an unknown quantity at this point

site sade ve hos olmus ama ticari degeri yok. Kisisel sayfa turkiyede bu kadar cahl olmasina ragmen zannetmiyorum birisi buna para versin yinede tebrikler iyi calisma

Seçenekler
Stil