![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Buyuk bir ihtimalle henuz haberdar degilsiniz bu siteden..Ek$i sozluk alternatifi olarak duzenlenmi$, turkiyenin en son acilmi$ olan interaktif sozluk olu$umudur bilgi sozluk..Ote yandan Turkiye`nin en rahat kullanim duzenegine sahip, en $irin arayuzunu barindiran bir sitedir ayni zamanda..Hergun yuzlerce ki$i tarafindan ziyaret edilen, gunde ortalama 2 000 e yakin bilgi yuklenen, bilgileri payla$irken eglendiren, eglenirken ogreten cok amacli kullanimi olan guzel bir site oldu kanimca..Sadece 3 dakikanizi ayirmak sitenin anlamini anlamak acisindan yeterli bir zaman dilimidir..Hepinizi beklerim.
http://www.bilgisozluk.com |
|
|||
|
Özenti. Alternatif mi özenti mi ?
Alttaki notlar bile özenti gibi. Ekşi midir yoksa türkçenin güzelliğini bozarak ek$i midirherneyse ondan gıcık alıyorum zaten.. okan bayulgen in zaga da tanıtmasıylas ünlenen bir sitedne ne beklenr ki ![]() ÖZentisi de onun kadar kötü. Fikir kötü site iyi olsa ne yazra. Saygılar,özenti olmamanız dileğiyle Üstteki pokuman da çok komik
|
|
||||
|
benımde eklemek ıstedıgım bırsey var.
arkadas, iste "sirin tasarım falan"dıyor ama tasarım eksi sozlugun AYNISI !!! yanı bu ozentılıkten de cıkmıs. ozgun bırseyler yapın, eger yapamıyorsanızda aynı temayı kullanarak yapın fakat AYNI yapmayın dıyorum, baska bırseyde DİYEMİYORUM !
|
Ke$ke yapilan emege, gosterilen cabaya biraz saygi duymayi bilseydi insanoglu..Henuz yazi yazmak ve cumle kurmak gibi yetileri bunyesinde ta$iyamayan insanlarin yapilanlara ozenti, taklit ve turevi ithamlarla yakla$masi daha bir icleracisi durum one suruyor ne yazik ki..Ozent mi? Pekala..Siz degi$igini yapin o halde olmaz mi? Bilginiz varsa tabi..Klavyeyi onunde goren her insanin yazip cizmesi elbette olagan ve elbette kolay..Onemli olan yapilanlarin objektif olarak incelenmesidir..Ek$i sozluk elbette tum sozluklerin idoludur ve yapilan tum interaktif sozluk olu$umlari ek$i sozluk fikrinden turemi$tir..Aksini soyleyen tamamen yalancidir, sahtekardir..Fakat ek$i sozlukte uye olamayan, alimlarin kapandigi icin yazamayan fakat yazarlik konusunda potansiyeli olan insanlar, alimlarin acilmasi icin uzun seneler beklemek zorundalar mi? sanmiyorum..$u anda Bilgi Sozluk yazar kadrosu kalabalik ve azimli ise bunun sebebi bu insanlarin goz onunde bulundurularak potansiyellerini kullanabilecekleri bir sitenin acilmi4 olmasindandir..Lutfen ele$tiri yapilacaksa bile objektif olunmaya cali$ilsin..Bir sozluk sitesini ele$tirebilecek kapasiteye sahip insanlarin, once yazi yazmayi ve cumle kurmayi ogrenmeleri gerekir..Aksi takdirde kimse tarafindan ciddiye alinmazlar..Benim tarafimdan bile..!!
|
|
|||
|
Kardeşim güldürme adamı.
Dikkate almazsan alma,inan hiç kimsenin umrunda değil. Buraya bir şey yazıyorsan yoruma açmışsın demektir. Ayrıca savunmanıda yapmışsın eleştirilere ne güzel. Ama biraz daha seviye. Yoksa inan yaptığın sözlükde bu uslupla bir şey yapamazsın. Ayrıca ekşi mi her neyse ben ondanda nefret ederim. Yıkarıda yazdım nedenlerini ve bunun "$" işaretinden altındaki nota kadar benzerini gördüğüm için konuşuyorum. Neyse başarılar. Ayrıca sitendekiş bir yazdığın yazıyıdsa buraya yazayım bize gibi geldi :P Alıntı:
|
|
||||
|
Bu $ekilde bir site yapildi ve hizmete sunuldu..Kimse ile bu sitenin varlik amacini, neye benzeyip benzemedigini, kime hizmet ettigini ve turevi durumlari tarti$acak degilim..Bu site dun iyinet.com da 107. siraya yukseldi 1402. siradan..$u anda da 300 civari seyrediyor sanirim..5 gun oldu olmadi henuz sitenin kaydi yapilali ve ustelik sitenin acilmasi da 1 ay bile olmadi..$imdi siz neyin hesabini yapiyorsunuz anlami$ degilim..Karde$im $eklinde yapilan hitap ile seviye ariyorsunuz bir diger yandan da..Ustelik "$" i$aretlerinden ho$nutsuzlugunuzu da berbat bir Turkce ile belirtiyorsunuz..Bu tur sitelerin en buyuk katkisi nedir biliyor musunuz? Siz ve benzeri ki$ilerin Turkcelerine minimum duzeyde katkida bile bulunulabiliyorsa, bu bile boyle bir sitenin kodlanmasi icin yeterli bir sebeptir..Her $eye ragmen konunun ba$ini kacirmi$ olan ki$iler icin adresi yeniden belirticem..
http://www.bilgisozluk.com Dunyada iki $ey payla$ilarak cogalir unutmayin..Sevgi ve Bilgi.. |
|
|||
|
Sitenle ne kadar ilgili olduğun 3 gün geçmesine rağmen Cumhuriyet BAYRAMI yazısından berlli oluyor. Kopyasın işte. Lamı cimi yok. Türkçe'yi de sneden öğrenecek dğeilim ama $ yazarak bence başka*ptallık çıkıyor.
Ne diyeyim... Pes.. Ayrıca açıyorum bakıyorum üstte bir pokemon altta bi sürü saçma şey çoğuda küfür.. .ik .... yok bilmem ne bilmem ne. Neyse tartışmayacağım ancak özentinin de bu kadarı olmaz. Kötü bir şeyin özentisi olursa hiç olmaz bende bunu söylerim. Şimdi ama eksi mi her neyse o tutuyoor felan da dersin. Ona bakarsan sigarada öldürüyor ancak herkes içiyor. Neyse ben hazır cevap olayım,fazla cevap yazmak zorunda kalmayayım ![]() Daha iyi bir çalışma dileğiyle.. Konu tr.st tarafından (2004-11-02 Saat 07:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: biraz sansür... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|