![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Sitemiz olan Http://www.Hostarena.Net uzerinden Http://Domain.Hostarena.Net diye bir subdomain actık. Ve bu adrese Redemption period'daki domainleri, Pending Delete surecine giren domainleri, Domainler ile ilgili genel bilgileri, Pending Delete Ve Redemption Period Nedir diye soranlar icin Bunların anlamlarını ekledik.
Yararlı bir calisma oldugunu düsünüyoruz. Tasarım Programlama Bilmiyoruz ama elimizden birseyler geliyor iste.. Ziyaret etmeniz dilegiyle.. Http://Domain.Hostarena.Net |
|
||||
|
Tsk ederim. İştende Çıktım Her Gün Güncellerim :P
Http://Domain.Hostarena.Net |
|
||||
|
Tsk ederim. Cok Yakında Normal bir domain alacagız bu site icin. Fakat Terzi Kendi Söküğünü dikemezmiş ya.. Bizde henuz uygun bir domain bulamadık. Ben global bir domain olmasından yanayım. Yani hem Turklere hemde yabancılara hitap etsin istiyorum. Ancak Sevgili Net danısmanım (O Kendini Biliyor) Sadece Turkce Olmalı Ve .Net değilde . Com uzantılı olmalı diyor. Ortada kaldım valla.. Ayrıca bahsettigim siteyi acarsak cok fazla domain yayınlayacagız. Şu anda domainlerin listelendigi sitedekiler cok az. Aslında bir cok domain var. Örnegin : http://forum.iyinet.com/showthread.p...newpost&t=5715 adresinde sadece icerisinde "TURK" Kelimesinin gectigi ve dusmek uzere olan domain isimlerini yazdım..
Konu ARKaDaS tarafından (2004-10-20 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|