![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
|
|
||||
|
Tasarımınızı beğendim, güven verici geldi bana.
Kullanan insanları görelim de sistem başarılı mı değil mi ona göre bir projemde kullanmayı isterim sisteminizi.
|
Bu yasal bir olay değil
hatırlarsanız, eskiler bilir, odeme.com.tr tanıtımı yapılmıştı forumda. bu işlem yasal değil diye defalarca yazdım. Sonra " yeni oluşumlara köstek " olmaktan mimleniyordum az daha ![]() Tekrar ediyorum bu servis kesinlikle webmasterların kullanabileceği bir servis değil. Bu hizmeti sunan banka değil, finans şirketi değil ve-veya benzeri bir kurum değil. Yasalar ve Bankacılık kanunlarına dayanarak verilen bir servis değil. Yanlış anlaşılma olmasın, arkadaşı asla tövmet altında bırakma gibi bir niyetim yok. Belki o da iyiniyet ile denemek istiyor bu servisi ama kesinlikle ama yine kesinlikle parasal anlamda asla güvence veren bir servis değil bu. Sizin de başınız ağrır dikkat edin kosasnet arkadaşım |
|
|||
|
Kesinlikle katılıyorum. Bu tür faaliyetlerde bulunmak için finans kurumu olmanız şart. Bunu daha önceki araştırmalarıma dayanarak söylüyorum. Çünkü bu şekilde bir projeyi, tamamen yasal nedenlerle rafa kaldırmak zorunda kalmıştık.
| Stil | |
|
|