Alıntı:
favorites´isimli üyeden Alıntı
Bu yasal bir olay değil
hatırlarsanız, eskiler bilir, odeme.com.tr tanıtımı yapılmıştı forumda. bu işlem yasal değil diye defalarca yazdım. Sonra " yeni oluşumlara köstek " olmaktan mimleniyordum az daha
Tekrar ediyorum bu servis kesinlikle webmasterların kullanabileceği bir servis değil. Bu hizmeti sunan banka değil, finans şirketi değil ve-veya benzeri bir kurum değil. Yasalar ve Bankacılık kanunlarına dayanarak verilen bir servis değil.
Yanlış anlaşılma olmasın, arkadaşı asla tövmet altında bırakma gibi bir niyetim yok. Belki o da iyiniyet ile denemek istiyor bu servisi ama kesinlikle ama yine kesinlikle parasal anlamda asla güvence veren bir servis değil bu.
Sizin de başınız ağrır dikkat edin kosasnet arkadaşım
|
Katılıyorum. E-Ticaret te kullanılan ödeme araçlarında alışveriş esnasına sorun ile karşılaşıldığı durumlarda, eğer ki ödeme aracı paypal, moneybookers, 2checkout, clickandbuy, neteller.com, banka havalesi, eft veya bankanın sunduğu sanal pos HARİCİ bir uygulama ise; Ürün veya hizmeti satan, alan ve ödeme aracı olarak kullanılan sistemler; işin içinden kolay sıyrılamıyo. Daha önce çok yaşadım.