![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Neoobe? Arama ve Bulma Şeysi
Türkiye' nin en geniş içerikli dizin arama motoru projesi ile start aldı. Neoobe ile hayatınızın arkadaşını, en çok beğendiğiniz müzik parçasını yada yüzlerce programı hergün yenilerinin eklendiği veritabanı ile arayıp ve bulabilirsiniz. Neoobe' nin en büyük özelliği bir kategori arama motoru olduğu için aradığınız siteleri kategori düzeni ile de bulmanızı sağlar.Neoobe? Araç Çubuğu Neoobe, herzaman sizin yanınızda. Neoobe Araç Çubuğu kurulmak için saniyeler alarak, web üstünde herhangi bir yerdeki bilgiyi bulma yeteneğinizi arttırır. ![]() Neoobe Araç Çubuğu size tamamen ücretsiz olarak sunulur ve Neoobe Araması, Site Araması, Kelime Bulma ve İşaretleme gibi birçok müthiş özellik içerir. Ayrıca araç çubuğunuzda Neoobe ile ilgili en çok kullanılan bağlantılara kolay erişebilirsiniz. Yeni Eklenen Özellikler: v1.1 * Neoobe Web Arama Motoru eklentisi ile ister web ister dizin üzerinde arama yapabilme olanağı * Neoobe Dizin kategorileri eklentisi ile dizin kategorilerine kolay erişim özelliği * İnternet üzerinde otomatik versiyon güncelleme, varsayılan versiyonu görebilme özelliği Detaylı bilgi için tıklayın Sitenizi Hemen Ekleyin Webmaster arkadaşlar Neoobe dizin herkese açık (public) bir arama motorudur. Sizinde sitenizi eklemenize olanak sağlar. Böylece yapılacak aramalar da Neoobe sizin sitenizi de listeler ve size ekstra hit sağlar. Neoobe Web Arama Motoru Devrede Neoobe Web Arama Motoru, Neoobe dizin 'den farklı olarak bünyesine kayıtlı olmayan diğer siteleri de arar ve bulur. Neoobe Web Arama Motoru, internet üzerindeki istediğiniz kelime yada kelimelere ait siteleri birkaç saniye içinde bulur. www.neoobe.com ve ara.neoobe.com adresinde arama motorumuzu şimdi keşfedin. Önerileriniz ve görüşleriniz bizim için değerlidir. Projesi Ekibi
|
|
||||
|
Alıntı:
sıkar googleı biraz. neoobe devam süper..........
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|