Sana bilgim doğrultusunda şunu söylemek isterim. Farkettiysen arkadaşlar "tasarım konusunda konuşmaya gerek yok" tarzında şeyler söylemişler. Bence tasarımı sadece basit bir PHP Nuke tasarımı olarak tutmak yerine geliştir derim. Tabii senin tercihin.
Asıl söylemek istediğim konu şuydu :
Bir tasarımı tasarım yapan ve bir siteyi simgeleyen asıl faktörlerden birisi Header + Logo'dur. Header sitenin başlığı yada kafası diyelim

Logoyu da zaten biliyorsun. Bir firma , organizasyon yada bir website'yi simgeleyen grafiktir. Sitenin bir Header'ı yok ve bence bu çok çok büyük ve en kısa sürede tamamlanması gereken bir eksik .
Bana kimsenin katılmasına gerek yok ama 2002 den beri aktif olduğum yabancı ve gelişmiş üye grupları arasında da sürekli tartışılmakta olan ve üstünde en çok durulan konulardan birisi Logodur. Logo bir siteyi tamamlar ve onun simgesidir. Bana kimsenin katılmasına gerek yok dediğim konu da ; benim gözümde logo sahibi olmayan bir siteye site denmez. Sadece bir dökümanın yada herhangi bir yazının logosu olmaz ama en basit bir sayfa'nın bile bir logosu olmalıdır.
Ekstradan eklemek istediğim konu ise :
CSS . Sitenin cssleri biraz eksik. Mesela linklere "hover" koymamışsın ki bunu tavsiye ederim. Örneğin linklerin normal durumda alt çizgili ise hover ile üstüne gelindiğinde çizginin gitmesini sağlayabilir , üstüne gelindiğinde ufak da olsa bir renk değişimi olması güzel bir görünüm katabilir. Ayrıca "sitem" diğer phpnuke sitelerine oranla biraz farklı olsun istiyorsan menü başlıklarındaki ikonlara değişiklik katmanı tavsiye ederim. Klasik phpnuke iconları yerine daha farklı ikonlları kolaylıkla bulabilirsin. Şu an ezberimde adres yok ama belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilecektir.
Kolay gelsin.