Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2004-10-11, 00:28
Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
alicanorg is an unknown quantity at this point
Standart Önerilerinizi bekliyorum..

Beyler site hakkında yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Yeni bir site ve iyi gidiyor. Şimdiden teşekkürler www.alican.org

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2004-10-11, 00:54
Paylasalim.Com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
Paylasalim.Com is an unknown quantity at this point

php nuke kullanmışsın.içeriği saglam tutmaya calıs.linkler bence daha değişik olmalı.üzerine gelince renk değiştiren ve altı çizilen gibi.çalışmalarında başalarılar.umarım herşey istediğin gibi olur.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2004-10-11, 00:56
Member

Tecrübe Puanı: 0
alicanorg is an unknown quantity at this point

puan sistemi güzel oldu ama bazıları şikayetçi. hazırcı türk milleti işte. Sağol önerilerin ve iyi dileklerin için

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2004-10-11, 01:00
Paylasalim.Com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
Paylasalim.Com is an unknown quantity at this point

ben kötü bulmadım yanlış anlama.tasarım üzerinde konusmaya gerek yok ama içerik olarak sağlam olursa çok iyi hit alırsın.kimin şikayetçi oldugu onemli değil.sen çalışmalarını istekli sürdürürsen mutlaka karşlıgını alırsın.tekrardan herşey gönlünce olsun.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2004-10-11, 12:41
Sticks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 5
Sticks is an unknown quantity at this point

Sana bilgim doğrultusunda şunu söylemek isterim. Farkettiysen arkadaşlar "tasarım konusunda konuşmaya gerek yok" tarzında şeyler söylemişler. Bence tasarımı sadece basit bir PHP Nuke tasarımı olarak tutmak yerine geliştir derim. Tabii senin tercihin.
Asıl söylemek istediğim konu şuydu :
Bir tasarımı tasarım yapan ve bir siteyi simgeleyen asıl faktörlerden birisi Header + Logo'dur. Header sitenin başlığı yada kafası diyelim Logoyu da zaten biliyorsun. Bir firma , organizasyon yada bir website'yi simgeleyen grafiktir. Sitenin bir Header'ı yok ve bence bu çok çok büyük ve en kısa sürede tamamlanması gereken bir eksik .

Bana kimsenin katılmasına gerek yok ama 2002 den beri aktif olduğum yabancı ve gelişmiş üye grupları arasında da sürekli tartışılmakta olan ve üstünde en çok durulan konulardan birisi Logodur. Logo bir siteyi tamamlar ve onun simgesidir. Bana kimsenin katılmasına gerek yok dediğim konu da ; benim gözümde logo sahibi olmayan bir siteye site denmez. Sadece bir dökümanın yada herhangi bir yazının logosu olmaz ama en basit bir sayfa'nın bile bir logosu olmalıdır.

Ekstradan eklemek istediğim konu ise :
CSS . Sitenin cssleri biraz eksik. Mesela linklere "hover" koymamışsın ki bunu tavsiye ederim. Örneğin linklerin normal durumda alt çizgili ise hover ile üstüne gelindiğinde çizginin gitmesini sağlayabilir , üstüne gelindiğinde ufak da olsa bir renk değişimi olması güzel bir görünüm katabilir. Ayrıca "sitem" diğer phpnuke sitelerine oranla biraz farklı olsun istiyorsan menü başlıklarındaki ikonlara değişiklik katmanı tavsiye ederim. Klasik phpnuke iconları yerine daha farklı ikonlları kolaylıkla bulabilirsin. Şu an ezberimde adres yok ama belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilecektir.

Kolay gelsin.

Seçenekler
Stil