Site buradan açılıyor ve genç arkadaş pek fena bir iş çıkarmamış olmasına rağmen eksikleri var tabii ki
Sitede kullanılan grafikler amatörce yapılmiş. Sanıyorum grafik ve tasarım konusunda pek iyi değilsin çünkü tahminime göre çok büyük bir oranla site bir template kullanıılarak yapılmış ve geri kalan grafikleri ise pek fazla bir deneyimin olmadığından dolayı tam olarak yapamamışsın. Mesela aşağıdaki bulunan 2 grafiğin aslında sitenin arka rengi ile aynı renk olmaması hatta beyaz olması gerçekten de çok sırıtmış ve aslında sitenin diğer grafiklerinde bulunan fontların kullanılması gerekirken farklı fontlar kullanılmış.
Ayrıca sitenin logosu açılmamakla birlikte Site Links yazan ve sanıyorum önceki bir site tasarımının parçası olan grafik ise Türkçe olan menüye farklılık katmış (! - Türkçe menü , ingilizce açıklaması)
Açıkçası sanıyorum hiphop tarzını seviyorsun ama CEZA dinleyerek bir yere gelebileceğini sanma eskiden ben de senin gibiydim ama Allah'tan geç olmadan gerçekleri öğrendim ve gerçek benliğimi buldum :P Hehehe asabi gözükmeye çalışmamanı tavsiye ederim çünkü içinde pamuk gibi bir kalbi ve bir kıza kolaylıkla aşık olabilecek bir kişiliğe sahip olduğun çok rahat anlaşılıyor

Huh ? He pardon siteden bahsediyorduk.
Neyse özet olarak , siteyi tekrar elden geçirmeni , biraz renklendirmeni ve eksiklerini tamamlamanı tavsiye ederim. Ve eğer resmini koyacaksan bence arka planda Ceza'nın posteri olmayan bir resim koyman daha güzel olur. (kızlar hiç sevmez bu tip erkekleri çünkü ceza'nın ne kadar kopyacı ve geyik bir grup olduğunu bilirler - her ne kadar çoğu konuda kafasız olsalarda hiphop kültüründe kafaları çok iyi çalışır ve işten anlarlar)

şahsen yaşadım ve gördüm. Atıp tutuyor sanma , yemin ediyorum sana gün gelecek anlayacaksın.
(Kusura bakmayın site yorumundan çok hayat dersine benzemiş olsada benim burada hayat dersi vermediğimi bilen bilir , yaşayanlar mutlaka anlar)