![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
|
|
|||
|
Forumun kategorilerini biraz daha artırırsan iyi olur kanaatindeyim.
Saygılarımla |
|
||||
|
eklememi istediğiniz kategorileri söylerseniz sevinirim. yakında www.e-medyaturk.com adresinden foruma link vericem. bu arada bu benim ilk sitem olacak. tasarım olarak silik durabilir fazla ezici eleştiriler yapmazsınız umarım.ne de olsa daha kendi bilgisayarım bile yok. arkadaşlardan otlanarak bugünlere geldim. inşallah sponsor paralarıyla iyi kötü bişi alırım.
|
|
||||
|
hazır forum aldım doğrudur. ama kiseye site yaptım demedim ki. sadece bi bakarsanız sevinirim dedim. yakında kendi sitemde böyle bir forum açacam. o zaman ne istersen söyle.
herkese saygılar. |
|
||||
|
bir önceki mesajın sahibine teşekkür ederim. sağol varo ne diyim
ama hala foruma üye olan yok 2 kişi haricinde. katılımı nasıl artırabilirim? yardımlarınızı bekliyorum. ne de olsa çoğunuz sanal alemde benden daha tecrübeli herkese iyi günler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|