![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Beyler yaklaşık bir aydır açık site, gerçi yeni tasarım ve içerik 15 gündür felan var ama, günlük 30-40 tekil hit alıyorum. www.geyyik.com lütfen girip bir bakın, bunca yıldır webmasterlık yapıyorum kendi çapımda ve doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Eksiğim nedir yA?
|
|
|||
|
rica ederim üstat biz yıllarımızı adadık bu işe ama her zaman istedigin hiti yakalayamazsn yakalayanlar da mp3 siteleri onların sonlarıda muamma sağlam işler yapacan uzun soluk olacak.
|
|
|||
|
Alıntı:
eger domain yeni ise 15 günlük site için bu hit çok normal, ben yükselecegine inanıyorum, site fena değil çünkü. başarılar dilerim |
|
|||
|
arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler ama mp3 işinin de zorlukları var tabii sağlam host istiyor. Onun dışında sitenin kendi cpanelinden baktığımda günlük 100 e yakın hit olurken, dier toplistlerin sayaçları 30-40 felan gösteriyo. Normal mi bu ? Daha önceki sitelerimi koyduğum hostların cpaneli yoktu da bu konuda fazla tecrübeli değilim.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|