![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Güzel bir proje gibi fakat zamanında yayın yapan savasim gibi olmamasını diliyorum keza bu gibi oyun siteleri ziyaretçi oranlarına ve birim başına sorguladıkları query ile oldukça fazla trafik harcıyor ve eğer host yeteri kadar güçlü değilse bazı teknik sorunlar meydana gelebiliyor. Bunları da hesap edip yola çıkarsanız başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok.
Savaşım'ın tüm evrelerini biliyorum evet. Sahibi de yakın arkadaşım (en azından öyle zannediyorum.)Durum söylediğiniz gibi fakat savasim'in bir acayipliği vardı. Bizim oyun forum üzerine kuruluy olduğundan hiç sorun çıkarmıyor Ama zamanla göreceğiz ne olduğunu. Host sitelerimizi barındırdığımız host ve orada da bir sorun yok. Temennileriniz için teşekkür ediyorum. Şuan berbat tasarımı düzeltmeye felan çalışıyorum sorna bruada olcak zaten Php o& Mysql olduğundan da saldırı olmadığı sürece bir şey olmaayacak,saldırıya ise önlem alacağız zaten ..Saygılar |
|
||||
|
www.fifacmtr.com/oyun.png
ilk görüntüyü vermiş olalıım .). tasarım için mahzur görün bizi.. invision un ilk tasarımından çektik görüntüyü ![]() daha sonra daha iyisi yapılır zaten,hazır kullansak bile farketmez.. Saygılar Konu fifasct tarafından (2004-10-03 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Linki Yanlış yazmışız |
|
|||
|
fifa ellerin dert görmesin cigerim sen kadar name döken yok bu forumda forumun en çok yazan adamı olarak senin sitelerini kucak dolusu hitlerin binlerce darbenin yoklamasını temenni ediyorum.
|
|
||||
|
Invision forum tabanlı olması gerçekten enteresan olmuş, bir ilk diyebilirim...
Başarılar.
|
Sağol THM ama yani insanalrın ilgisini iyi projelere çekebilmek için bizde mi başlangıcta kötü yola girsek mi diye düşünmeye başladım.
Üye olana bir dialer göndersek Üye olana 10 Milyon ödüyoruz desek kandırsak fln ..Neyse ne konuşulursa konuşulsun biz işimizi yasparız. Bu arada siberdevlet siteis gerçekten iyi ama onun yorumlandığı bile yok varsa yoksa onun hilesi bunun çapulculugu Neyse boşverelim ben bitince adres veririm oyun için. Bu arada invision yeni versiyon 2.00 üzerine oyun bu versiyonda trial olduğu için oyunda ilk başta forum kısmı kitli olacak ![]() sonra tam versiyon çıktığında invisiıon 2.00'ın oyun içinde invision forumda oalcak (zaten oyun invision üzerine )İnşallah bol bol strateji savaşı yaparız webmaster lar ile ![]() Saygılar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|