![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
www.edulth.com bayan portalı guncellenen içeriği astroloji, sağlık, güzellik, beslenme & diyetler, moda, makyaj, pratik bilgiler, hamilelik, annelik, bebekler vb. bir çok konu kadın bilgilendirme servisi www.edulth.com
|
|
|||
|
sistem nuke değil fusiondur. fusion secilme sebebi nukeden daha esnek ve dinamik (SQL Dumbların hızlı olmasıdır.)'tir. ayrıca fusionun temel özelliklerininbir cogu kısıtlanmıs bir cok yeni özellik küçük ayrıntılarda olsa eklenmiştir. halen proje geliştirme asamasında olup yenilikler localde arkadaslarım ve benim tarafımdan yapılandırılmaktadır. sizinde hak vereceğiniz gibi tasarım firmasıyız ve elimizde bnir çok iş var siz durun benim kendi sitem var onu yapmam lazım önce diyemiyoruz yani bir zaman problemimiz var ancak bi zaman problemimizde yakın bir süre içinde çözülüp edulth.com'a ödahada agırlık verilecektir. evet bahsedildiği gibi içeriğin %70 kadarı diğer sitelerden alınmıştır. ancak tek bir siteden değil bir çok siteden ve sonucta amacımız bilgilendirme servisi olduğu için içeriğin copy/paste olması önemli değildir. çünkü piyasada olan bir bilgiyi paylasıyoruz. ancak bunun içinde hiç mi özgün içeriğimiz yok tabiki var ve halen bir özel hastane ve bir profesyonel diyetisyen ile görüşülmektedir. yani yakında komple kendimize özgün bir içerikte kullanabileceğiz. yani doktorunuza online sorun ve cevap alın yada diyetisyenimize danısın gibi online bir hizmet verilecektir. mutlaka yakında daha büyük daha değişik ama içerikte aynı yolda devam eden bir www.edulth.com göreceğiz.
|
|
|||
|
zaman sorunumuz cok fazla projeşer içinde o düşüncede var suanda kullanılan fusion sisteminin databasenin yazılan portala encode edilmesi gibi bakalım zaman problemi giderildiği ölçüde birseyler olacak
![]() |
|
||||
|
konu dışı olacak ama kusura bakmayın..sitede konu içine reklam yerleşimi hangi eklenti ile yapıldı acaba fusion sitem var ve uzun zamandır böyle birşey arıyordum. Herhangi bir sorun yaratmıycaksa paylaşırsan sevinirim.
|
Eklenti değil bence arkadaş kendisi yapmış sonradan. Anasayfada normalde karşılama mesajı olan tabloyu bütün sayfalara entegre etmiş. Ancak karşılama mesajı yazmak yerine yönetici panelinden flah banner kodunu girmiş. Doğru mu?
|
|
||||
|
Alıntı:
konu içlerindeki adsense reklamını izah etmeye çalışmıştım ama sanırım tam açıklayamamışım (: http://www.edulth.com/news.php?readmore=902 bu linkten görebilirsiniz.
| Stil | |
|
|