![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar Biraz Önce Bir Dizin Açtım
http://www.genctoplist.com/dir/ url bu sitelerinizi eklerseniz memnun olurum ayrıca bir sorum olarak Index >> Bilgisayar >> Internet ben kendi sitemi yukarıdaki kategoriye ekledim Index >> Bilgisayar burda internet kategorisi 1 site görünüo (1) şeklinde ancak anasayfada Bilgisayar Kategorisi (0) görünüo bunu çözebilecek olan var mı? teşekkürler:... |
|
|||
|
Merhaba,
Hayırlı olsun sitenizde ingilizce olan kısımları bence türkçe yapınız zira sitenizin isiminin baş kısımı " genc " türkçe. Birde Portal kısımını göremedim ekleme kısımında |
|
|||
|
Alıntı:
qdin Türkçeleştirmeyi düşündüm ancak dosyalarını bulamadım ama en kısa zamanda ilgilencem... portal kısmı derken_?? |
|
|||
|
Merhaba,
Yani Sitemin bir tanesi portal gibi 60 70 degisik başlık içermekte onu hangi katagoriye ekleeycegimi göremedim sanırım portal yazılması gerekiyor yada genel diye. |
|
|||
|
Anasayfaya Diğer Diye Bi Cat. Ekledim isterseniz "Suggest Category" linklerini kullanarak önerebilirsiniz.
|
|
|||
|
Alıntı:
İyi Çalışmalar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|