![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
|
sağol, daha yapım aşamasında proje. eklentiler vs. hergün ekleniyor
|
Şimdilik güzel. Ama kalıcı olduğunu sanmıyorum. Ipod hevesi geçince ne olacak site? Yada Ipod saltanatını kaldıran yeni bir teknoloji ürünü olsa? Multimedia cihazlarını içeren genel bir site rehberi yapsaydın çok daya iyi olurdu bence.
Ama site bakımından başarılı olmuş... |
|
||||
|
Site açılmıyor...
Edit : Ana sayfanın tasarım anlayışını forumun altsayfalarınada uygularsan çok kaliteli olur şu haliyle alt sayfalar -1 Konu db.gen.tr tarafından (2007-01-27 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: açıldı |
|
||||
|
Alıntı:
adamlar yeni şeyler çıkarmaya çalışıyo oturmuyolar öyleama site ipotturkiye yerine appleturkiye felan olsaymış hiç değilse geleceğe dönük daha iyi olabilrmiş |
|
||||
|
Bir zamanlar mp3 playerlar içinde senin gibi düşünüyorlardı arkadaşım. "ne zaman geççekki mp3 player hevesi". Sonra ipodlar çıktı onlara ilgi yoğunlaştı. Zaman gelicek pc kıvamında küçük cihazlar üretilicek bunlara site yapılcak
![]() Teknoloji ürünlerini tek tek ele almaya karşıyım ben açıkçası. Yaptığınız şey site işi, sadece IPOD ile nereye kadar bilmiyorum. |
|
||||
|
Açalı bir yılı geçmiş. Şu an çok iyi yerlerde. Bende de appleturkiye.com var. iPhone'um ve ipod'um var. Kullanıcı olarak görüşlerimi paylaşmayı düşünüyorum. Yakın zamanda MacBook da alacağım. İyi yerlere gelir inşallah.
| Stil | |
|
|