![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Virtual Tuning - www.vtune.net
Sonunda kişisel sanal tuning çalışmalarımız için bir site açtık. Şimdilik sadece önceden yapılan çalışmaları ekledik. Modifiyeleri yapan eleman yan çizmez ise sanal tuning örnekleri, dersleri gibi içerik arttırma girişimi olabilir. Galerideki tüm çalışmalar %100 ev ürünüdür ve hepsi tarafımızdan yapılmıştır. Bilmiyorum burada bu konuyla ilgilenen var mıdır ama yeni site duyurmak istedim. Konu Alexis tarafından (2006-12-04 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: hatalı harfler |
|
||||
|
oldukça başarılı.. elinize sağlık..
(bu arada best works kısmında golfün linkini vwgolff.jpg yerine vwgolffc.jpg yazdığınız için açmıyor..) Hayırlı olsun. |
|
||||
|
Sana tavsiyem markalara ayırman yoksa ilerde herkezin aradığını bulamadığı bir site haline gelir.
Madem ingilizce yaptın, ingilizce toplistlere uye ol |
|
||||
|
Öneriler için sağolun, değerlendireceğim. Marka konusu iyi fikir, az önce incelediğim sitelerde vardı ama henüz markalara ayrılacak kadar içerik yok sanki.
|
|
||||
|
http://www.vtune.net/img/vtuning/a200.jpg
Açmışım ve bir anda sanki o yolda uçuyorum sandım ![]() ![]() İlginç Çalışmalar var (Tabi bana göre)... Başarılar... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|