![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Web sitenizi ekleyerek sitenize ziyaretçi kazandırabilirsiniz.
Eklemeden sonra, verilen kodu sitenize eklemek zorunda değilsinizdir fakat, ana sayfadaki listelenen linkler yollanan ziyaretçi miktarına göre olduğundan ana sayfada olup prim yapabilmek adına 81x30 ebatındaki bannerı eklemek faydalı olacaktır. Herkese bol hitler
|
onayladım. teşekkürler güzel yorum için
|
Şu anda yeniden açıldı,
ilk tasarımın boyutu biraz fazla olmuştu sitenin yüklenmesi biraz zaman alıyordu. tasarım değişti, ana sayfaya yeni eklenenler, hit gönderenler blokları eklendi, yeni kategoriler eklendi. herkesi hersiteye sitesini eklemeye davet ediyorum
sardunya interactive Konu atay tarafından (2006-12-01 Saat 21:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
teşekkürler güzel yorumlarınız için.
@the_alorak giris.org bu tarz bir site için gerçekten güzel bir domain değerlendirirsen bence güzel bi sonuç çıkar. her kategoride birkaç tane site listelenmesini bekliyorum. yeterli kadar site listelendiğinde irc sunucumda ve tüm sitelerimde banner ile reklam yapacağım ama şimdi ziyaretçi gelirse istediğim gibi bir link bankası konumunda değil site, linkler çoğaldıktan sonra sitenin hitide artacak, dolayısıyla sitesini ekleyen arkadaşlar siteleri ile alakalı hit kazanacaklar...
| Stil | |
|
|