![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.resimyuklet.com
Yeni tasarım ve yeni scriptiyle Yenilendi. Script Cumhur Gülseren tarafından yazıldı. Arkadaşlar Resim upload konusunda gerçekten güzel yerlere gelmek istiyorum Lütfen sizlerde desteklerinizi eksik etmeyin. Ben grekeli herşeyi temin ettiğimi ve kalıcı olcağımı düşünüyorum. Kullanıcılarınıza üyelerinize güvenle resimyukleti tavsiye edebilirsiniz. Lütfen yorumlarınızı eleştirilerinizi eksik etmeyin
|
|
|||
|
script - site vs..ile alakalı yorum yapmayacağım ama sen bu şekilde bu siteyi yayınlarsan kimse ciddiye almaz. çünkü :
- ne iletişim formu var - ne kullanım sözleşmesi - ne kişisel gizlilik bildirgesi bunlarsız olmaz
|
|
||||
|
Alıntı:
Ama Yinede güzeL. Yapan ArkadasIn Ellerine sağLik.
|
Alıntı:
Ama dediğiniz gibi bunları bir an önce eklemeye çalışcam ![]() Benim scriptteki amacım resim yukleme olayı , resim yuklensin ve ihtiyacınız olan resim kodlarını alabilesiniz. |
|
||||
|
Öncelikle Kendimi tanıtıyım Cumhur Gülseren HTT.LTD.ŞTi'nin baş yazılımcısıyım arkadaşlar www.httgrup.com anasayfamız şu an halen firma olarak oluşum aşamasındayız.Ekselans rumuzlu arkadaş benim bir kaç yıllık bir dostum diyebileceğim biri ricası üzerine yaptık bu scripti yapılan yorumlara şaşırdım bir resim yükleme sitesinden ne beklenir yada ne beklersiniz.Resimimi yükleyim gerekli kodları versin yayınlatıyım değilmi şimdi üyelik sistemli olsun demiş arkadaşlarımızdan biri php ile yapılamıycak hiçbişey yok hayallerinizi dışına bile çıkabilirsiniz benim yaptığım sitelerde bu çokça olduda ancak biz burda üyelik koysaydık eğer sitenin hiti oldukça düşerdi üyelik nedir bir resim yükletme sitesi için kullanıcıyı sıkmak ambargo koymak demektir.Kimse bana diyemez ben üyelik forumlarını doldurmayı çok seviyorum.Diye boş basit demiş arkadaşlarımızdan biride altında yatan programı göremediğiniz için tasarım size öyle gösteriyor ancak altında yatan yazılım boş ve basit değil.Tasarımın sade olmasıda sizin yararınıza çünkü performanslı bir şekilde resimlerinizi yükletmenizi sağlıyor.Bir sitenin cafcaflı olmasından çok amaca yönelik olması iyi hizmet verebilmesi işlerliği olması çok daha iyi bir yöndür.Avrupada bunu çok iyi yapıyolar onlar tasarımdan çok işlevselliğe önem veriyorlar ancak türk insanı hala gözünün doymasını bekliyor amacında olması program olması önemli değil sanki.Kullanıcı ve gizlilik sözleşmesine gelince kusura bakmayın sitenizin yazılımı üzerinize lisanslı olmadıktan sonra ve siz bir firma olmadıktan sonra kolay kolay bu ülkede kimse sizi kaale almaz.Ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum o yüzden burda gizlilik bildirimi olmuş olmamış hiç mühim değil gereksiz bir ayrıntı olurdu.Zaten olsada şartları oturup bir kişi bile okumazdı.Okusada işe yaramazdı.Gerçekçi olalım realist düşünelim.Hepinize Saygılar İyi Günler.
CUMHUR GÜLSEREN Konu fegabj tarafından (2006-11-30 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|