![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bildiğiniz forum arkadaşlar... girin görün bakalım
![]() www.sempatiqforum.net ![]() Not: PR3 ve site mybb'dir biLginize ![]() |
|
||||
|
Bu paylasıma DVD/VCD Rip (DivX, Xvid, vs) MP3, lisansli e-book ve yazilimlar dahil mi?
|
Değil........
|
|
||||
|
Hayırlı olsun, bazı rahatsız edici unsunlar var;
* isim olmamış (k yerine q) * üstteki yazıların hiç biri okunmuyor (headerdaki logomsu)
|
Alıntı:
![]() q oLmasının sebebi de daha modaya uygun bi harf o açıdan ![]() |
|
|||
|
arkadaş ortama uymuş
![]() yalnız harbiden de logo işini en kısa zamanda hallet hiç okunmuyo ve pek yakışmamış.. q yerine k olsaydı daha çok akılda kalırdı ama böyle de güzel... Teman güzel ve sade.. 10 üzerinden 7.8 veririm ![]() tebrikler,ii çalışmalar.. |
|
|||
|
TeşekkürLer... Logoyu haLLediyim bari bi şekiLde (: Saolun yorumLar için
![]() |
|
|||
|
Hayır başka bir sitenin database'i değiL... cookie time out'u bir seferliğine 9E+99 yaptım ki bunun tüm ziyaretçiLeri onLine gösterdiğini herkes biLir ve o şekiLde kaLdı... Ayrıca emin oLmadan Lütfen başka bir sitenin db'ini neden kuLLanıyorsunuz anLamıyorum vs. oLmuyor Ltf.
Temayı da vBuLLetin'den mybb'ye çevirdim ![]() Konu TuRGuT~ tarafından (2006-11-10 Saat 06:42 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|