![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
evet cnbc-e fanları, sizleri forumuma bekliyorum
yeni forum, bir kaç üye dışında kimse yok, üyelik işlerini kolaylaştırmak adına üyeliği otomatik yaptım. Cnbc-E seven herkesi, buraya bekliyorum!!! bu forumda neler mi Yok? - Webmaster konuları yok - Seo yok - Adsense tartışmaları yok - Php yok, Asp yok, Kodlamaya dair hiçbirşey yok - Vip bölümü yok - E-gold yok, paypal yok! - Domain Alım Satımı yok - Dmoz Yok neler mi var? zaten tahmin ediyorsundur ama bi zahmet onu da sen keşfet! adres: http://www.cnbc-e.net ![]() Sizleri farklı bir formatta açtığım bu sitede, bana destek verirken görmeyi çok isterim, seo ve webmasterlik bir yere kadar değil mi ama? bu arada bölümlere, isteyen olursa mod alımı yapacağım 10 mesaj yazan herkes, mod olabilecek
[/url] Ing. Lisanslı Tercüman Konu drstranger tarafından (2006-09-15 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: gülücük eklendi |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|