![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Kod:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254"> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-9"> <meta name="description" content="Neindirsem.Com Program Arama Merkezi"> <meta name="keyword" content="download, indir, yükle, program, proğram, dosya, file, down, app, turk, turkey, winzip, icq, chat, sohbet, arşiv, arsiv, internet, web, sms, cep, free, freeware, shareware, trial, demo, oyun, game, top, best, en iyi, iyi, güzel, site, ucretsiz, ücretsiz, beleş, music, müzik, mp3, winamp, netscape, microsoft, linux, video, palm, unix, irc"> <meta name="author" content="Selcuk AYDOGAN "> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INCLUDE, FOLLOW"> <META NAME="revisit-after" CONTENT="1"> <title>Neindirsem.Com Program Arama Merkezi</title> include edilen sayfalarda bunları kaldırman daha iyi olacaktır...
|
arkadas dioki site sahibi
baska bi forumda okudum siteyi kendime özel yaptırdım kodlattırdım dio .. demek ki sana özel yaptık die bu scripti buna satmıslar marez bu ![]()
|
domain ismi güzel...
üst kisimda logonun yüksekligi 100 pixel bence 60 pixel yap.. ve logo yanına reklam yerleştir... hayirli olsun.. umarim başarılı olur.. bu arada 3-5 program ekledim.. Editorün email kısmı yazılamıyor... |
|
||||
|
site ve domain gayet güzel fakat iconlar olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum yada bu kadar büyük olmasa daha iyi olurdu.
| Stil | |
|
|