Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2004-01-31, 23:05
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
NesidEltahir is an unknown quantity at this point

başka işin yokmu kardeş
sen tut mail adresini google da arat sitenin adresini bul ve burada yayınla zaten ben yayınlamak istersem yayınlardım akıllı kardeşim
ben zaten reklam konusunda gerekli mailleri bana teklifte bulunan arkadaşlara gönderdim ve sitemin başka bir arkadaş tarafında yeni bir tasarımdan geçeceği ve bu iş bittikten sonra sıkı bir reklam kampanyası ile tanıtacağımı belirttim senin tabii konudan bi haber bir şekilde böyle birşeye girişmen büyük ihtimalle ''çocuk'' masumluğuyladır herhalde ki ben buna hala bir anlam vermiş değilim
arama.gen.tr sitenle ilgilenirsen daha iyi olur sana daha büyük zenginlikler katar bir kardeş nasihatıdır bu ok..
Bana reklam için teklif gönderen tüm arkadaşlara tekrar buradan sesleniyorum...sanalcafe.net ile reklam konusunda görüştük ve öncelikle sitenin yeni bir arayüze kavuşması daha iyi olur diye düşündük bu yüzden sanalcafe.net tasarım konusunda anlaşmış durumdayım ve tasarım ve programla yaklaşık 2 hafta içinde bitecek reklam teklifi veren arkadaşlar bu yüzden ekildik düşüncesine kapılmasın tümüne bilgi verilecektir.
bu konu üzerinde fazlaca durmamın sebebi ise internet ve tasarımla ilgilenen arkadaşların büyük bir kısmı genç arkadaşlar ve hevesli kişiler ve bu yüzden böyle kişilerin para kazanması beni çok sevindirir ve daha önce dediğim gibi bu işe iyi bir bütçe ayırmış durumdayım ve 2 adet daha domain aldım bir finans sitesi ve bir arama sitesi kurmayı düşünüyorum bunların tasarım ve reklamıda olacaktır yine bunlarıda bu deneyim üzerinden anlaşacağım arkadaşlarla paylaşacağım

BİR İŞTE GÜVEN VE PROFESYONELLİK ESASTIR BU KISTASLARIN BİRİ EKSİK OLURSA O İŞ YATAR...

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2004-01-31, 23:52
tiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evlendi

Tecrübe Puanı: 7
iTrader: %100/4
tiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura about

BİR İŞTE GÜVEN VE PROFESYONELLİK ESASTIR BU KISTASLARIN BİRİ EKSİK OLURSA O İŞ YATAR...
----------------------------------------------

Senden güvenli bir intiba almadığım için aramak gerektiğini düşündüm

Seçenekler
Stil