![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
REKLAM VERİLECEK
BU İŞ BİR TİCARET ELBETTEKİ GÜVENLİMİ DEĞİLMİ DİYE SORGULAMAK HAKKINIZ AMA MAİL ADRESİME ÖYLE TUHAF MESAJLAR ALIYORUM Kİ SANKİ SORGU ODASI BEN PEŞİN BİLE ÇALIŞACAĞIMI YAZDIM ANCAK BAZI ARKADAŞLARIN DAHA ÖNCEDEN SÜTTEN AĞZI YANMIŞ VE ÇOK SUÇLAYICI MAİLLER ALIYORUM BUNA BİR ANLAM VEREMEDİM ARKADAŞLAR BEN KİMSEYE GELİN SİZLERE REKLAM VEREYİM DİYE ZORLAMIYORUM.. BEN GOOGLE YADA ARAMA MOTORLARINA PARA HARCAYABİLİRDİM VE ÜST SEVİYELERE ÇIKABİLİRİDİM SİZ BURADA REKLAMSIZLIKTAN SÖZ EDİYOSUNUZ REKLAM OLUNCADA BAKIN BEN BANA MAİL GÖNDEREN BİR ARKADAŞLA REKLAM KONUSUNDA ANLAŞMAK ÜZEREYİZ VE AYNI ARKADAŞLA SİTEME YENİ BİR YÜZ KAZANDIRMAK ADINA SİTE TASARIMI İÇİN ANLAŞMIŞ DURUMDAYIM VE ÜCRRETİNİN YARISINIDA PEŞİN ÖDEYECEĞİMİ BELİRTTİM.REKLAM KONUSUNDADA ANLAŞACAĞIMA EMİNİM VE BUNUDA PARASINIDA PEŞİN VERECEM İLANIMDAKİ REKLAM SEÇENEKLERİNE GÖRE PEŞİN ÖDEME YAPABİLECEĞİMİ BELİRTTİM. VE BEN BU İŞE İYİ BİR BÜTÇE AYIRMIŞ DURUMDAYIM ZATEN İLK ETAPTA SİTEDEN HERHANGİ BİR BEKLENTİMDE YOK ŞU AN YATIRIM AŞAMASINDAYIM TEKLİF GÖNDEREN DİĞER ARKADAŞLARIDA DEĞERLENDİRİYORUM SANIRIM ONLARLADA ANLAŞACAĞIZ... SEVGİLER SAYGILAR... İlanım hala geçerli ancak yukarıdaki şartlarla.. tekil hiti 1000 ve üzeri olan ve konuyla ilgilenen arkadaşlar isbamerkez@tnn.net ten irtibat kurubalir lütfen tekliflerinizi buraya yazmayın profesyonellik adına |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|