Hiçbir şekilde hiçkimseye negatif yorum yapma gibi bir huyum yoktur ancak :
Kullandığın template bir TemplateMonster Dizaynı. Bir profesyonel site için yakışacak birşey olduğunu düşünmüyorum . Bir şeyden bir gelir elde etmek yada bir şekilde kazanç sağlamak istiyorsan yatırım yapman yada zaman harcaman daha iyi olurdu. Yazılımı senin yapıp yapmadığını bilmiyorum ve yazılım hakkında saygım var ancak bu iş bir dizayna gelince ve template kullanılınca biraz eksi alıyorsun. Ama yine de iş iştir diyerek yola çıkmak var tabii ki.
Sipariş ile ilgili bir yer bulamadım . Bir E-ticaret ile ilgili site kurulmuş olması daha iyi olurdu . Bu olmasa bile ziyaretçilerinin kolaylıkla sipariş verebilmesi için uygun bir kontakt formu bulunması iyi olurdu.
Bazı filmlerde resimlerini göstermiyor bunların düzenlenmesi daha iyi olur.
Ana sayfa introlarını hiç sevmedim sevmem , toplist yerine birkaç dolar harcama yaparak ziyaretçi çekmek daha güzel olur , tabii ki ülkemizde reklama harcanan para az olduğundan yine de saygı gösteriyorum ancak birkaç site ile işbirliğine girmen daha iyi olur.
Şu an aklıma gelenler bunlar , sana çalışmalarında başarılar diler ; sevgi ve saygılarımı iletirim.
Umut Kale
|