![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selam Internetsewerler,
Sitemiz yenilenmistir! Maximum Hayal Gücü için TIKLAYIN > http://www.maxwebonline.com |
|
|||
|
Alıntı:
Kotu bir niyet aramayin lutfen , Sevgiler... |
|
||||
|
selam
ben maxweb onlıne ı bırsene onceden bılıyorum sanırım yenı tasarım demıs ama gecen sene nısan-mayıs takı tasarımdan farklı oln bırsey goremedım. evet oldukca guzel bır sıte oldukca basarılı .. ozamanlardan bıldıgım kadarıyla oldukca populerdıde ama bı duraklama zamanı gecırdı yanı ben bı ara sureklı sıteyı yenı tasarımlarla gordum . webmasterın yanılmıyorsam bır ıkıdee toplıstı olucakdı hıtlıst gıbı bırseydı sanırım. bende oyunlardan ve hızmetlerden yana bır + koyarım ama yavaslamıs bır server ve eskı ıcerık derım.. |
|
||||
|
kımse hak etmıs etmemıs tartısmasına gırmıyor.
acıkcası hızmetlerıde guzel yabancı sıtelerde yayınlanan bazı hızmetler mesela smsboard zamanında ben ılk orda gormustum ama bayagadır ortada yok dıyordum yenı tasarım demıs ama ben bunun yenı olmadıgını cunku benım en son hatırladıgım tasarımının bu oldugunu soyledım. bence ıcerık olarak guncellenmıs guncellenmemıs suandakı pek cok sıteden ıyı. |
|
|||
|
Oaklyn ve Enginsev,
Ilginize cok tesekkur ederim arkadaslar. Evet arkadasin dedigi gibi site tasarimi degilde ICERIK yenilendi. Sanirim bir yanlis anlasilma olmus :) Hayirlisi olsun diyelim ;-) Sewgiler... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|