![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar www.arkadassitesi.com sitesine üye olarak üyeler arası arama yapabilir. Mesaj yollayabilir. Mesaj alabilir ırc sohbet edebilir sevdiklerinize e-kart yollayabilrisiniz. Ayrıca forumlarımızdaki ilginç konulara düşüncelerinizi yazabilirsiniz. üye listesi sayesinde ülke ve yaşadıkları şehre göre üyeye ulaşabilirsiniz. Site hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum
www.arkadassitesi.com Atılacak her adım yeni bir başlangıçtır. |
|
|||
|
oğuz un görüşlerine katılıyorum. 1280*960 çözünürlükte kaymalar oldu bende de...
|
aşmış bir scriptle kullanıcıdan aldığın saç göz rengi boy gibi özelliklerle her kullanıcının robot resmini çizebilirsin mesela :)
scripti yazmak için sağlam sabır lazım tabi :)
|
Sayın CaptureManiac dediğin şekilde kullanılan bir script olduğunu zannetmiyorum varsa bilelim
Sayın OguzKaganAslan aktif olmaktan kastetdiğim sitemde kullanılan tüm özellikler aşağı yukarı bu tür hizmet veren arkadaşlık sitelerinin hepsinde var ben daha farklı bir şeyler yapabilirmiyim düşüncesindeyim bu konuda fikirleriniz varsa lütfen yazarsanız sevinirim. selamlar |
|
||||
|
yenilikler ve farklılaşmalar her zaman başarı getirir... bu konuda arayış içinde olman çok güzel... bunu düşünmek bir başlangıçtır ve eminim değişik bir kaç fikir üretmende ilk adımın olacak...
şu an aklıma birşey gelmiyor açıkçası arkadaş sorunum yok kız arkadaşımla gayet mutluyuz ve evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyoruz... o yüzden arkadaş siteleri konusunda pek bilgi sahibi değilim... insanların ses ve görüntü teknolojisine önem verdiği günümüzde belki üyelere ait ses kayıtları yayınlanabilir... bu düşünce ilk düşündüğüm anda saçma geldi bana ama denemekte yarar var... gerçi alan problemin olmaması lazım... çünkü her ses dosyasına belli kısıtlama bile konulsa yine de oldukça buyuk yerler işgal edebilirler... şimdilik bu kadar... aklıma birşey gelirse yazarım... :) |
|
|||
|
ses dosyalarının fazla bi yer tutacağını sanmıyorum.
192 veya 128 kbps yerine 16kbps ve 8000Hz mono yeterli olacaktır bir ses dosyası için. kullanıcılara ses dosyaları hazırlamaları için bir program önerisi yaparsın. nasıl kullanacaklarını ve ayarlarını anlatırsın. gönderdikleri sesleri de modere ettin mi tamamdır.
| Stil | |
|
|