![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Hosting, portal, arkadaşlık bölümü, online radyo bölümü, sohbet, eğlence kısacası internetteki bütün kategoriler bu sitede birleşiyor...
Giriş için Tıklayınız!!! |
|
|||
|
Söyle bir göz attim sitene flash intro baya güzel,sitenin hosting bölümünde paketlere tiklayinca örnegin paket 1 altinda yazan özellikler acik renk fon a beyaz ile yazilmis neredeyse okunmuyacak bir durumda,düzeltme imkanin varsa iyi olur.Basarilar.
|
|
||||
|
gereğinden fazla hareketli ve alacalı
göz yoruyor. tasarımı ben pek beğenmedim açıkcası. içerik daha da artırılabilir. iyi çalışmalar birde www.7cadde.com war |
|
||||
|
tasarımı değiştirdik..
biraz caddeyle alakası olması gerekiyodu hosting satışımızın nedeni ise biraz da olsa maddi yönden yardım olması gerekli.. 2 kişiyiz zaten harçlıklar yetmio ![]() hosting bölümünü yeniden tasarlıyoruz şuan. giriş sayfası hakkında eleştirilerinizi bekliyorz... Herhangi bi fikriniz varsa yeni bölümler için yazarsanız gerçekleştirmeye çalışırız... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|