Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-06, 16:18
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
E-Yazilim has a little shameless behaviour in the past

Alıntı:
hukuki´isimli üyeden Alıntı
Peki sizin sitenize nereden geliyorlar ? Webservis istatistiklerinizi kamuya açar mısınız ?
Saygılar.
hitlist'lerde google'dan falan hit beklenmez. Hitlist arayüz gibidir. Binlerce Kullanıcı herhangi bir siteden örneğin pop-up üzerinden gelir, 2 dk durur hemen başka siteye geçer. Önemli olan hitin nerden geldiği değil, ne kadar geldiğidir anlayacağın.
Kitlesi de genelde abazanlar, mp3 arayanlar, yani bilinçsiz kullanıcılardır Maksat hit yapmak burada anlayacağın..

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-06, 20:29
Member

Tecrübe Puanı: 2
_RamseS_ is an unknown quantity at this point

Ya Arkadaşlar Sanki ilk Defa Hitlist ile Karşılaşıyor gibisiniz. Birisi der Hiti nasıl gönderiyorsun Biri der hiti nerden Alıyorsun. Hitlistin Mantığını bilmiyormusunuz Yoksa konuyu çarptırmak içinmi uğraşıyorsunuz anlamış değilim. isteyen üye olur isteyen olmaz neden işi bu boyuta getiriyorsunuz. Hitlist açtım dedim Destek vermek isteyen verebilir dedim. Silah dayamadım. Lütfen Bazı konularda biraz daha duyarlı olun Konuyla alakalı eleştirileriniz var ise açığım ama bu tür saçmalıklar için yazı yazacaksanız lütfen rica ediyorum yazmayın. Bu hitlisti ilk açan ben değilim. Bir site tanıtmak istedim Pişman ettiniz.
Hitlistlerden hit gelmediğini düşünenler googleden gelenleri beklesin ne diyeyim.
Her zaman bu illaki oluyor illaki çarpıtmalar oluyor illaki saçmalıklar oluyor.

Moderatör Arkadaşlardan Rica konuyu Kapatsınlar. Daha fazla Saçmalıkların çıkmasını istemiyorum.

iyi çalışmalar

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-11, 13:14
Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/1
hukuki is on a distinguished road

Arkadaşlar hitlistin ne olup, ne olmadığını çok güzel açıklamışlar. Herkese teşekkür ederim.
Ramses siten tabii ki hayırlı ve uğrulu olsun, umarım amaçladığın hedefe ulaşırsın.
Ancak ben soruyu kasıtlı sordum, hitlist nedir, framebr... gibi hit sağlayıcılar nedir, toplist nedir.. vs. sanırım biraz biliyorum.
Mesele arkadaşların da işaret ettiği gibi arama motorlarının ilgisini çekememektir. Ayrıntıya girmeyeceğim, arkadaşlar bu yönünü çok güzel açıklamışlar.
Diğer taraftan yazdıklarımızı saçmalık olarak nitelendirme. Yarın da birisi senin yazdıklarına saçma derse üzülürsün. Gerçekten de acemi de olabiliriz. Ayıp mı? Belki şu anda bir arkadaşımız sayende hitlist açmaya karar verdi veya biri son anda bu yazılanlardan dolayı vazgeçti...

Size kimse hitlist berbat birşeydir, sakın yapma demedi. Okuyanlar Genel hitlist mantığının işleyişini öğrendik, fena mı?
Tekrar başarılar diliyorum.

Ama eleştiri istiyorsan sana şunu söyleyeyim ben hukuk sitesini listene nasıl ekleyeyim arkadaş? Sırf mp3, adult siteler kayıtlı, hukuk sitesinin ilgili (related)siteleri bunlar mı olsun ? Bu kısmı da gözardı etme lütfen.

Saygılar.

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-11, 13:40
firar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
banned!

Tecrübe Puanı: 6
firar will become famous soon enough

Alıntı:
_RamseS_´isimli üyeden Alıntı
Ya Sanki ilk Defa Hitlist ile Karşılaşıyor gibisiniz. Birisi der Hiti nasıl gönderiyorsun Biri der hiti nerden Alıyorsun. Hitlistin Mantığını bilmiyormusunuz Yoksa konuyu çarptırmak içinmi uğraşıyorsunuz anlamış değilim. isteyen üye olur isteyen olmaz neden işi bu boyuta getiriyorsunuz. Hitlist açtım dedim Destek vermek isteyen verebilir dedim. Silah dayamadım. Lütfen Bazı konularda biraz daha duyarlı olun Konuyla alakalı eleştirileriniz var ise açığım ama bu tür saçmalıklar için yazı yazacaksanız lütfen rica ediyorum yazmayın. Bu hitlisti ilk açan ben değilim. Bir site tanıtmak istedim Pişman ettiniz.
Hitlistlerden hit gelmediğini düşünenler googleden gelenleri beklesin ne diyeyim.
Her zaman bu illaki oluyor illaki çarpıtmalar oluyor illaki saçmalıklar oluyor.

Moderatör Arkadaşlardan Rica konuyu Kapatsınlar. Daha fazla Saçmalıkların çıkmasını istemiyorum.

iyi çalışmalar

biz burda paylaşım yapan insanlarız herkezin bildiği gibi bilgi paylaşarak büyür insanlar hitlisti bilmeyebilir bu bir saçmalık olarak nitelendirilemez.. eğer karşınızdaki insanın hitlist kavramını bilmediğini düşünüyorsanız alıp açıklayıcı bir yazı yazarsınız... onları bu yazılardan dolayı yargılıyamazsınız..

(bir konu açmak size o konunun yönetim hakkını vermez eğer öyle olsaydı herkez kendi konusu üstünde moderatör yetkisine sahip olurdu... siz oturup 50 kişilik bir grupla konuşurken konu değişik yerlere kaydıgında hayır hayır konuyu dağıtmayın mı diyosun veya evinde oturan 4 arkadaşın senin istediğin konuyu konuşmuyor diye gidinmi diyorsun?)

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-11, 19:33
Member

Exclamation

Ama eleştiri istiyorsan sana şunu söyleyeyim ben hukuk sitesini listene nasıl ekleyeyim ? Sırf mp3, adult siteler kayıtlı, hukuk sitesinin ilgili (related)siteleri bunlar mı olsun ? Bu kısmı da gözardı etme lütfen.

Saygılar.[/quote]

Öncelikle Mp3 siteleri ağırlıkta evet ama adult siteye yer vermiyorum. Hitlist adult ve free yönlendirme siteleri dışında herşeye açık.

Diğer konulara gelince... Hukuki senelerdir bu işin içinde hitlist mantığını çok iyi biliyor.(Hitlist mantığını bilmeyenler için sormuştur diye düşünmedim) diğer arkadaşta hiti nerden gönderiyorsun sorusu beni çileden çıkardı Hitin nerden geldiğini bilmeyen birisi birçok hitliste eklemesi mantıklı değil. Resmen dalga geçilir gibi algıladım bunu. O yüzden Bunları SAÇMA gördüm. hertürlü eleştiriye açığım dedim ama ortada eleştiriden öte dalga geçer gibi sorular olunca insan ister istemez tepki gösteriyor. bu soruları dalga geçilir gibi sunulması. Bu Sadece bir site tanıtımı. Bu konu altında ilk tanıtım yapan da ben değilim. Daha öncede birçok hitlist toplist açıldı onlarda bu tür sorular görmezken bende bu soruların sorulması akla alçaktan görme gibi algılamam gayet normal diye düşünüyorum. Farklı bir düşünce ile yazdık diyorsanız bende aşırı tepki verdiğim için elbette özür dileyebilirim.

iyi çalışmalar

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-11, 20:37
Member

Tecrübe Puanı: 3
Sanitarium is an unknown quantity at this point

İlgi çekmek için insanları yanıltıcı başlıklar açmayın. Modları göreve davet ediyorum...

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-11, 22:00
bedafocb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

bedafocb is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Ama eleştiri istiyorsan sana şunu söyleyeyim ben hukuk sitesini listene nasıl ekleyeyim ? Sırf mp3, adult siteler kayıtlı, hukuk sitesinin ilgili (related)siteleri bunlar mı olsun ? Bu kısmı da gözardı etme lütfen.
Saygılar.
Maksat hit ise hukuk kimin unurunda.. Hitlist mantığı içinde davranıp site başlığını herkes gibi:
"gamze özçelik videosu için tıkla" "son çıkan mp3ler" veya son ayların populer arama kelimesi olan oyun veya kraloyun yapabilrisin... (Mart istatistikleri)
maksat hitse eğer... yoksa hukuk alanında en iyi site başlığı ile hitlist den hit beklemek olmaz... ( gerek var mı? bence hayır...).

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-11, 22:59
Member

Tecrübe Puanı: 4
hukuki is on a distinguished road

Ramses soru sadece sana denk geldi, buna emin ol. Çünkü çok fazla hitlist açılmaya başladı. Şahsi bir tutum olması mümkün değil.

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-05-11, 23:18
Member

Alıntı:
Ramses soru sadece sana denk geldi, buna emin ol. Çünkü çok fazla hitlist açılmaya başladı. Şahsi bir tutum olması mümkün değil.
O zaman Senden özür dilerim ben bunu böyle algılamadım yukarıda anlattığım gibi

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-22, 02:30
timsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

timsah is on a distinguished road

Ramses!

iki tane hitli sitemi ekledim ikide bir giris hitleriyle oynayip siteleri arka sayfalara atiyorsun bu yaptigin haksizlik, sitelerimi sildim artik senin hitlisteni kullanmiycam, bir is yapicaksan adam gibi yap ayrica hangi hit listlerin pop up actigi gorulmus.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil