![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Kitlesi de genelde abazanlar, mp3 arayanlar, yani bilinçsiz kullanıcılardır Maksat hit yapmak burada anlayacağın..
|
|
|||
|
Ya Arkadaşlar Sanki ilk Defa Hitlist ile Karşılaşıyor gibisiniz. Birisi der Hiti nasıl gönderiyorsun Biri der hiti nerden Alıyorsun. Hitlistin Mantığını bilmiyormusunuz Yoksa konuyu çarptırmak içinmi uğraşıyorsunuz anlamış değilim. isteyen üye olur isteyen olmaz neden işi bu boyuta getiriyorsunuz. Hitlist açtım dedim Destek vermek isteyen verebilir dedim. Silah dayamadım. Lütfen Bazı konularda biraz daha duyarlı olun Konuyla alakalı eleştirileriniz var ise açığım ama bu tür saçmalıklar için yazı yazacaksanız lütfen rica ediyorum yazmayın. Bu hitlisti ilk açan ben değilim. Bir site tanıtmak istedim Pişman ettiniz.
Hitlistlerden hit gelmediğini düşünenler googleden gelenleri beklesin ne diyeyim. Her zaman bu illaki oluyor illaki çarpıtmalar oluyor illaki saçmalıklar oluyor. Moderatör Arkadaşlardan Rica konuyu Kapatsınlar. Daha fazla Saçmalıkların çıkmasını istemiyorum. iyi çalışmalar
|
Arkadaşlar hitlistin ne olup, ne olmadığını çok güzel açıklamışlar. Herkese teşekkür ederim.
Ramses siten tabii ki hayırlı ve uğrulu olsun, umarım amaçladığın hedefe ulaşırsın. Ancak ben soruyu kasıtlı sordum, hitlist nedir, framebr... gibi hit sağlayıcılar nedir, toplist nedir.. vs. sanırım biraz biliyorum. Mesele arkadaşların da işaret ettiği gibi arama motorlarının ilgisini çekememektir. Ayrıntıya girmeyeceğim, arkadaşlar bu yönünü çok güzel açıklamışlar. Diğer taraftan yazdıklarımızı saçmalık olarak nitelendirme. Yarın da birisi senin yazdıklarına saçma derse üzülürsün. Gerçekten de acemi de olabiliriz. Ayıp mı? Belki şu anda bir arkadaşımız sayende hitlist açmaya karar verdi veya biri son anda bu yazılanlardan dolayı vazgeçti... Size kimse hitlist berbat birşeydir, sakın yapma demedi. Okuyanlar Genel hitlist mantığının işleyişini öğrendik, fena mı? Tekrar başarılar diliyorum. Ama eleştiri istiyorsan sana şunu söyleyeyim ben hukuk sitesini listene nasıl ekleyeyim arkadaş? Sırf mp3, adult siteler kayıtlı, hukuk sitesinin ilgili (related)siteleri bunlar mı olsun ? Bu kısmı da gözardı etme lütfen. Saygılar.
|
Ama eleştiri istiyorsan sana şunu söyleyeyim ben hukuk sitesini listene nasıl ekleyeyim ? Sırf mp3, adult siteler kayıtlı, hukuk sitesinin ilgili (related)siteleri bunlar mı olsun ? Bu kısmı da gözardı etme lütfen.
Saygılar.[/quote] Öncelikle Mp3 siteleri ağırlıkta evet ama adult siteye yer vermiyorum. Hitlist adult ve free yönlendirme siteleri dışında herşeye açık. Diğer konulara gelince... Hukuki senelerdir bu işin içinde hitlist mantığını çok iyi biliyor.(Hitlist mantığını bilmeyenler için sormuştur diye düşünmedim) diğer arkadaşta hiti nerden gönderiyorsun sorusu beni çileden çıkardı Hitin nerden geldiğini bilmeyen birisi birçok hitliste eklemesi mantıklı değil. Resmen dalga geçilir gibi algıladım bunu. O yüzden Bunları SAÇMA gördüm. hertürlü eleştiriye açığım dedim ama ortada eleştiriden öte dalga geçer gibi sorular olunca insan ister istemez tepki gösteriyor. bu soruları dalga geçilir gibi sunulması. Bu Sadece bir site tanıtımı. Bu konu altında ilk tanıtım yapan da ben değilim. Daha öncede birçok hitlist toplist açıldı onlarda bu tür sorular görmezken bende bu soruların sorulması akla alçaktan görme gibi algılamam gayet normal diye düşünüyorum. Farklı bir düşünce ile yazdık diyorsanız bende aşırı tepki verdiğim için elbette özür dileyebilirim. iyi çalışmalar
|
Alıntı:
"gamze özçelik videosu için tıkla" "son çıkan mp3ler" veya son ayların populer arama kelimesi olan oyun veya kraloyun yapabilrisin... (Mart istatistikleri)maksat hitse eğer... yoksa hukuk alanında en iyi site başlığı ile hitlist den hit beklemek olmaz... ( gerek var mı? bence hayır...). |
|
|||
|
Ramses soru sadece sana denk geldi, buna emin ol. Çünkü çok fazla hitlist açılmaya başladı. Şahsi bir tutum olması mümkün değil.
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|