![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
bakmak isteyenlere kolaylık olması açısından linkide verelim.biraz üşengeç toplumuzdur http://www.ercutombalak.com
güzel olmuş portal...header alanı için çok boş yer oldugunu düşünüyorum...Reklam alanı yapabilirsin.logo küçük nasılsa başarılar |
|
|||
|
arkadaşlar www.ercutombalak.com adresi ile link değişimi yapmak isteyenler sitesine adresi ercutombalak.com şeklinde ekledikten sonra bana bildirsin en geç 2 gun içinde bende siteme linki ekleyeceğim....
Bu arada bazı uyanıklara seslenmek istiyorum zamanında sitemle link değişimi yapıpta şu an sitemin linkini silenler bilsin ki 2 gun içinde siteminlinkini eklemeyenlerin linki silinecek... koaly gelsin.. bu arada pr 3-4 arasında gidip geliyor... |
|
|||
|
Daha fazla döküman makale ve orjinal yazılara ihtiyacın var ve ağırlık verdigin bir kelime üzerine de backlink yaratman gerek tasarımda baştan aşagı değiştirilse daha iyi olur daha sadece ve ihtiyaca hizmet eden....
350 günde ortalama 24 hit bir şeylerin yanlış yapıldıgını gösteriyor zaten. Kolay gelsin size... |
|
|||
|
tesekkur ettim evet baslık acıldıgında sitenin açılışı 1 yıl olmustu su an ise 3 yılı gecti.. temanın en can alıcı noktası flash oldu bana göre...php-fusionun türkiyedeki ilk kullanıcılarından biriyim o gun buggundur php-fusion kullanıyorum...
----------------- ceycey45 açıkçası sitenin hiti olsun diye hiç uğrasmadım zaten vaktimin çok çok az kısmını siteye harcıyorum naksat sanal alemde az da olsa benimde bir yerimin olması...Ayrıca yarım milyonun uzerindeki tekil hit hiç te az sayılmaz bana göre ![]() nedeni ise amacsız bi site olması maksat muhabbet ve paylaşım...
Konu ercutombalak tarafından (2008-05-03 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|