![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Siteniz gerçekten çok kaliteli, sitenizi yeni açtığımız www.digitalhit.net listesinde görmekten mutluluk duyarız... |
|
|||
|
hadi bee,
bu ne rezalet. yahoodan kaptığın şablonla kendine webmaster dedirtecek işler yapmaya çalışmışsın. bravo. tamam düzenli bir görüntüsü var ama taklit be kardeşim. Güzel olmuş diyenlere de şaştım doorusu... |
|
|||
|
valla benim anlamadığım karaduman fikrini bir gün içinde neden ve nasıl ve hangi akla hizmetle değiştirdi :) o kadar kesin konuşmuşki (bence haklı)ama bir gün sonra resmen kıvırmış.
eleştiriye açık olan insanlar bence kendine güvenli ve azimli olurlar.eleştiri kaldıramayanlar ise kendine güvensiz ve zayıf kişilerdir.yani oğuz seni önce kutlarım. |
|
|||
|
şimdi eğri oturup doğru konuşalım.senin site deli kızın çeyiz sandığı gibi.allı pullu rengarenk.içeriği ise tabiri caizse bulmuş buluşturmuş çalmış çırpmış bi site yapmışsın.özgünlüğün zerresi yok.dizayn sıfır.düzen sıfır.tek önem verilen şey googleden hit.evet googleden bir hit bile gelse kar kardır demişsin.birde bunla anlam veremediğim bir şekilde övünüyorsun.günde 2500 kişi varmı artıran diyordun.neyse mevzuya gelelim.seninki tam bi çorba site.hani dün mehmetali erbilin sorusuyduya.ne çorbası diye.cevapda tavuksuyuna çorba imiş :) senin site ne çorbası onu bilemiyorum.çünkü ne çorbası olduğu bile belli değil.kusura bakma ama internet sitesi çöplüğü olayı varya.senin site tam bir çöp site.biraz gururu olan bi webmastere senin siteyi olduğu gibi verseler vallahi utancından yayınlayamaz.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|