![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
websitesi pek yeni sayılmaz, umarım tepki almam... Değerli İyinet.com ziyaretçilerininde aramıza katılmasını istedim. Aslında reklam alıp satmak için arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum, çok beğendim. Tebrik ediyorum buradan site yönetimini.. Konuya dönersem, bir sözlük yaptık. www.3harf.com , www.3harf.net ,www.3harf.org , www.3harf.info , www.3harf.be adreslerinden ulaşabilirsiniz... Üye olduktan sonra 10 yazı giriyorsunuz, peşinden onay bekliyorsunuz; onay alınca 10 yazınız ve diğer yazacağını tüm yazılar anlık olarak gösterime giriyor... Sistemleri geliştirmeyi sürdürüyoruz. Hepinizi beklerim... |
|
|||
|
yeni bir ekşi sözlük klonu daha..
ekşisozlukten sonraki en ıyı sozluk http://www.lugatitturk.com/ dur.Çıkan onlarca Klonun hiçbirisi ekşisozluk tadı vermemıstır vermezde. bkz:İlkler onemlıdır. |
|
|||
|
Bir şeylere emek verilmiş, ve tanıtım mesajı bu... Ben "ekşi kötüdür biz iyiyiz" gibi bir iddaa da bulunmadım...Nedne böyle bir saldırı yaptın anlamadım.
"hitdolu.nxt de iyinet klonudur. Ve reklam sisteminde iyinet klonudur. Ve iyinet seninkinden daha iyi..." dersem, nasıl? hoşuna gider mi? |
|
|||
|
Alıntı:
Eleştriyi kaldıramıyorsan Yaşama. KLON nedir ? eğer sen ekşisozluk klonu olmadıgını dusunuyorsan ben konuşmuyorum. |
|
|||
|
Ben öyle bir iddaa da bulunmadım fakat, bütün mesajların saldırı içerikli?
Tarzı yakalamak için iyinet'i taklit etmişsin. Bu da mesajına cevap olsun. Saldırmak veya karalamak gibi bir amacım yok... Çok enteresansın. Neyse konuyu saptırma daha fazla. |
|
|||
|
|
|
|||
|
Alıntı:
orada yazılmış bütün yorumlar, yeni açılmış bütün sözlükler için zamanında yazılmıştı; belki haklılar belki değiller. O kararı sadece yazarlar verebilir... Demek istediğim sadece emek verdik (; Karşılığını almak istiyorum. Bundan önceki "hayırlısı olsun" mesajın için teşekkür ederim. Umarım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|