![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
3harf, ekşisozluğe benzese de bu, ekşisozlüğün dünyadaki ilk olduğu anlamına gelmez, unutmayalım ki ekşisozlukde kendi türünde bir ilk değildi, ve yola çıkarken eminim onlarda benzer eleştiriler aldılar. Webde yasa değilki, bir site başka bir sitenin konseptine benzemeyecek diye... Tersine benzer konsept siteler artıkça her site kendi benzerini rakip alarak daha kaliteli ve daha yaratıcı olma açısından daha çok çaba sarf edeceklerdir. Bu yönüyle 3harfın kısa sürede ulaştığı nokta, ekşizsozlük gibi siteler için kalitelerini artırma ve yaratıcılıklarını daha da öteye götürme konusunda onlara bir uyarı olurken, 3harf ve onun gibi emekle kurulan tüm benzer sözlüklerde kalitenin artması noktasında pay sahibi oldukları için takdiri hakketmekteler. Şunu unutmayalım ki, kimin ilk olduğu değil kimin daha iyi hizmet ettiği daha çok takdir toplamakta. Bu açıdan 3harfı kuranlara türk web dünyasında kalite artışına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum...
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
Giriş Tarihi: Mar 2006 Mesajlar: 1 Tecrübe Puanı: 0 Katkı Puanı: 0 |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
kımseyle ugrastıgım yok hala birşeylerın ustelenmesıne anlam veremedım hepsi bu.sana karşı bır kompeksımde yok ancak bazı şeylerı yapıyorsanız bazı şeylerıde kabul etmek zorunda oldugunuzu unutmayınız
Başarılar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|