![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
www.1numara.org
scripti ile içeriği ile tr nin en yasal genel forumu hepinizi bekleriz tabi yorumlarınızıda |
|
|||
|
Alıntı:
mp3 yok emule donkey tarzı p2p program tanıtım link vs yok hack yok warez yok crack yok virüs yok trojan yok e-book yok yani yasalara göre suç olan içerik yok ha bazı üyeler bazen açıyor ilegal topicler adminlerimiz siliyor tabiki sence yasal olmayan bölümler veya içerikler hangisi belirtirsen sevinirim gözden kaçan yada düşünemediğimiz şeyler olabilir |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
yani forum lisanslı demek oluyor. inanmayanlar gider vb ye şikayet eder ki vbulletin.com ve vbulletin.org da lisans aktivasyonu yapılmış acountumuzda var ayrıca bu forumda deyildi lisans sorunu kısacası: forum scripti vbulletin lisansımız var. |
|
||||
|
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu domain eskiden hack sitesi miydi?Yada isim benzerliğide olabilir.Tam emin olamadım bir sorayım dedim.
| Stil | |
|
|