![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Yeni oyunumuz CENKMEYDANI'nda köylüler alıp, bu köylüleri madenlere, ormana ve taş ocağına gönderip ekonominizi güçlendirebilir ve bu ekonomiyle teknolojiler geliştirip ordular kurabilirsiniz. Madenlerin getirisi TOPRAK MİKTARIyla doğrudan ilintili olduğu için bol bol savaş yapıp hükmettiğiniz coğrafyayı genişletmek ve daha buyuk ekonomiyle daha güçlü savunma-saldırı ve ajan birlikleri kurmak başlıca stratejiniz olmalıdır.
Kuracağınız İTTİFAK lar ile güçlü rakiplerinizden korunmak veya bu rakipleri ınızın yardımıyla dize getirmek de CENKMEYDANI'nda mümkün kılınmıştır. İTTİFAKların hayatta kalmak için kilit rol taşıdığını fakat hiç bir İTTİFAK ın kalıcı olamayacağını düşünerek oyunu oynamanızı tavsiye ederiz................. |
|
||||
|
deneyelim ama link nerde ????
gerçi ogame den sonra sanmıyorum oynıyacağımı ![]() edit : oyunun adresi http://www.cenkmeydani.com/ |
|
|||
|
|
|
|||
|
siteme uye olmuşsun ,hangi şifreyle ve rumuzla uye olduğunu soylemiyim şimdi burada.
4 kere gelmesi ise hatadır evet database de bir den çok kayıt var bir email için .... Bir sitenin onceki uyelerini bildiri mesajı gondermesi de ayrıca hata değildir. Eğer hata ise bile bunu bir forumda teşhir etmen emin ol daha buyuk bir hatadır. Sonuçta gidip 2 milyon email adresi satın alıp onlara mail gondermiş değilim... Sonuçta gereksiz bir diyaloğu başlattın bunu bitirecek olan da benim. Sana iyi çalışmalar... Email adresini de listeden çıkardım merak etme bir daha gelmez |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|