![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
İçinde hersey olan siteler coktan demode oldu.Ama emeğine saglık
|
100 'de 20 veririm... Çok klasik bir içerik. Ben haber için o kadar site varken neden buraya geliyim? Kendine özgü degil... Yukardaki Site Bannerı çok kalitesiz bir şekilde save edilmiş ve altındaki yazı zor okunuyor. Site biraz göz yoruyor table ve farklı renklerin arasında. Ayrıca firefox ile uyumlu degil.
acayip karışık bir site |
|
|||
|
görüşleriniz için teşekkürler. ama şunu ekleyim bu site büyük hayallerle açılmadı yani çok güzel hitler alacaz, çok büyük olacaz iddiamiz yok.. acilis amaci sadece tasarim ve yazilim konusunda neler yapabildigimizi öğrenmek ve bu konuda kendimizi geliştirmek. bende biliyorum içeriğin berbat olduğunu, siteyle uyum sağlamadığını şuan yeni içerikler hazırlanıyor zaten bittiğinde herşey tam olacak sanırım, çünkü mesajlardan anladığım kadarıyla herkez hemfikir -"Tasarım iyi içerik kötü"-
herkeze teşekkürler. ayriyetten ekleyeceğiniz görüşleriniz olursa lütfen belirtin
keşke bitince sorsaydın. şimdi sadee olumsuz eleştiri alırsın çünkü cidden olumsuz eleştirilere tabi olacak bir site. Renk uyumunu iyi yakalayamamışsınız İçeriklerin yanındaki ikonlar olmamış. Sade site gibi bir görüntü var ama bu sadeliği ortadaki kargaşa bozmuş İmza alanı biraz fazla kalabalık. habeler başlık ve imza arka planları tamamlayıcı değil haberler ard arda gelince çok sırıtmış. Menü Bloklarında konusuna göre blok şekil yapman ii fikir ama bu blokların birbirini tamamlaması gerekliydi. Ana menü ve yabancı sözler arasındaki "anasayfam yap. vs." acayip derecede sırıtmış. daha yazacak çok şey var. ( banner alanına hiç girmedim ) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|