![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
öncelikle söylemek gerekirse pek iyi değilimdir webmasterlıkda yeniyim daha. siteye geçmeden bir forumla ßaşlamak istedim yeni kuruldu ve görüşlerinizi bekliyorum iyi yada kötü önerilerinize ßekliyorum teşekkürler
KalpteGizli.com |
|
||||
|
Bence
-- http://www.kalptegizli.com/KaLpteGizLi.Banner.gif bu logon oldukça büyük olmuş. Bunu bence küçült ve daha güzel , sadece birşey yap. Daha güzel olacağını tahmin ediyorum -- Bir diğer konu ise sponsor Bölümüne koyduğun o 3 reklam banner'ı bence bir kaçını kaldır -- Google reklamının yanına koyduğun firefox kaldır ordan. Çünkü düzeni bozuyor. -- /kalp/smf/index.php bence bunu burdan kaldır. Direk ana sayfada olsun. --Son olarak da pr değişimi için link almadığını görüyorum. Bence pr değişimi için link değişimi yap. Başarılar...
|
Ben ismini cok begendim.Bişiler oldu bende
![]() Ama forum içeriğinde webmaster gibi amacına uygun olmayan bölümler olması hoş değil.Smf forum icin bence guzel bi ask temasıyla olusturabilirsin
|
Türkçeleşmiş temalar çok az ve bu temadan daha iyi bi tema bulamadım, beğendiklerim, ya tamamıyla türkçe değil yada butonları türkçe değil.webmaster gibi bir kategorinin aşk ve sevgi forumunda ne işi var demek istedin sanırım ßazı arkadaşlar bilgilerini paylaşmak ister diye düşündüm.
forumun isminide çok düşündüm çünkü kalbimsin isterdim ama .org olarak kalmış oda ters gelir diye bunu seçtim beğendiğine sevindim ,) evet arkadaşlar sizleride ßekliyorum eleştirilerinizi ve önerilerini ßekliyorum |
|
||||
|
Link değişimi için alttaki yere başlık açarsan daha çok kişi bulursun
http://forum.iyinet.com/link-degisim/ |
|
|||
|
domain de forumda çok güzel
hayırlı olsun
| Stil | |
|