![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
gitti gidiyor para ödemiyor.zaten ürün satmakta çok zor.günde 1500 e yakın tekil yolladım gene banamısın demedi.ya saymıyor yada saydırmıyor.
|
Peki arkadaşlar ama anlamadığım şey hangi noktaya değinmek istiyorsunuz ?
Zaten GittiGidiyor ortaklık sayfasında bunu belirtmiş . Herhangi bir şekilde size tıklamalar karşılı xxx miktar ödeme yapacağız veya tıklama başına ödeme sistemimiz var demiyor ki ? "Paylasalim" arkadaşım sanıyorum sen pek fazla okumayı sevmiyorsun. Senin ziyaretçi yollayıp da para kazanamamanda hata kimin dersin ? Alıntı:
|
|
||||
|
ya arkadaş sen nesin böyle.her forumda her cevabında mesajların katı.sen yanlış okumusun yazıyı.o kadar gönderiyoruz 1 kişi ürün almazmı.ben 10 tane üye yolladım arkadaslık sitesine.hepsi üye oldu.1 tanesi gold oldu 9 milyon para aldım.sistemlerinde problem var adamların.
|
Bir kitap satis sitesiyle anlasmistim,tiklamaya para veriyor diye,paylasalim arkadasimizin basina gelene benzer birsey de benim basima geldi.Milletin tiklamasi icin koydgum bu sitenin bannerlarina günde 3-4 kisi tikliyordu ve en sonunda mail attim,bu olacak is degil dedim ama onlar olmus iste gibi dalga gecercesine mail göndermis.Bunun üzerine bende erotizm-hatun-mp3 yazili bir linki inadina sitenin tam ortasina koydum ama yine degismedi 3-4 tiklama 5-6 olmustu.Benim böyle seylere hic güvenim yok.Tiklamaya para ödenme,gösterime para ödenme,adamlar kendi sistemlerini bize yutturuyor iste.En güzeli reklam almak.Kesin,sorunsuz,garanti parakazanma gercekten reklamda var.
selamlar
|
Paylasalim ben bayadır buraya yazarım ve başta birçok insan da benim böyle katı yazdığımı düşündü ama şu anda iyinetten gelen ve ilk başta katı olduğumu düşünen ve şu an çok yakın arkadaş olduğum 15 ten fazla insan var.
Şu an çok uzun yazmak istemiyorum ama 10 tane üye yollayıp üye olmamaları doğal. Benim network'ümde aktif rotate edilen bir sitenin banneri var ( scriptlance.com ) ve onca üye yollamama rağmen (yaklaşık 150 den fazla) aralarından sadece bir tanesi gidip bir ürün listeleri scriptlance de ve sadece bir üyeden komisyon aldım. Bu kısacası sitenin hedef kitlesinin ve ilgi derecesinin ne olduğuna bağlıdır. Ayrıca bak senin orada yanlış düşündüğün bir nokta var tamam demin ziyaretçi yolladım para kazanmadım demştin , olayı çözdük ve dedik ki tıklama yada ziyaretçi yollayarak para kazandırmıyor. Tamam bunu anladık. ama bak senin eksik okuduğun bir nokta var . Şimdi demişsin ki o kadar gönderiyoruz bir kişi ürün almazmı. (Arkadaşlık sitesinden bahsetmiyorum konu GittiGidiyor) Şimdi GittiGidiyor programını okursan anlayacaksın. İnsanlar ürün alırsa para kazanmıyorsun! İnsanlar ürün listeler ve listelemede servis ücreti olan belirli miktarı ödediklerinde para kazanıyorsun. Anladın mı ? |
|
||||
|
Bunun yanısıra Bedavalar-Net sana tamamen katılıyorum. Bir webmaster'ın yapacağı en güzel ve en başarılı yol kesin reklam almaktır. Yani bir site bir şirket yada herhangi biri ile anlaşarak farklı reklam türklerini siteye koyarak belirli bir ücrette anlaşarak reklam almaktır. Bunu yapmak için de en uygun yöntem promosyondur. Yani siteni internette başarılı bir şekilde tanıtmaktır. Tanıtarak ziyaretçileri çeker , başarılı bir içerikle gelen ziyaretçilerin başkalarına siteni tavsiye etmesini sağlar hatta internet ile alakalı dergi ve yazılarda sitenin tanıtılmasını da sağlayarak kolaylıkla reklam alabilir ve para kazanabilirsin.
Ayrıca unutma , diyelim bir şekilde bi dedektiflik yapıp gördünüz ki aslında bir yerden komisyon almanız gerekiyor. Misal kitap sitesine ortak oldunuz satıştan para kazancaksınız baktınız uzun süre boyunca komisyonlarınız 0 duruyor , diyelim bir arkadaşınıza aldırdınız kitabı sizin sitenizdeki o firmanın reklamına tıklatarak ve de baktınız ki paranızı vermiyorlar. Yapacağınız işlem eğer uğraşmak ve hakkınızı savunmak istiyorsanız tanıdık bir avukatınız var ise , ki bu konu için avukata gerek yok , direkt olarak savcılığa şikayet dilekçesi yazarsınız ve mahkeme açılır. Bu tür suçlar için mahkemeler avukata ihtiyaç duymadan olayı bir'e bir olarak halledeceklerinden avukatsız işi halledersiniz. Ve sonuç olarak hem diğer webmasterların kazıklanmasını hem de adam giibi hakkınızı savunmuş ve kazıkklanarak keriz yerine konmazsınız. Açacağınız maddi manevi tazminat davası sonucunda çok olmasa da mutlaka zararınız çıkacaktır. Emin olabilirsiniz. Kolay gelsin |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|