![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
01/01/2006 Tarihi İtibariyle .:: WebALem.org® ::. MoDeRATOR ALIMI VARDIR !!! BİZLERE YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ...
Forum kategorilerinden bahsedecek olursak ;,, -» WebALem.Org Eğlence Merkezi « -» Müzik & Mp3 Merkezi « -» Webmaster « -» Oyun Dünyası « -» Program Arşivi « -» Program Arşivi « -» Bilgisayar & Teknoloji « -» Güvenlik « -» Cep Telefonu Bölümü « -» Öğrenci Bölümü « -» E-Kitablar « -» Spor « Mod Başwuru Formu: İsminiz : Görev Almak İstediğiniz Bölüm: Günde Kaç Saat Foruma Girebiliyorsunuz : Yaşınız : Bulunduğunuz Şehir : Önceden Görev Aldığınız İnternet Sitesi/Forumu ve Görev Bölümünüz var mı?? : mail destek ***** Kategorilerimiz Bunlardan Oluşmaktadır. Mod Arkadaşlara İhtiyacımız Vardır...HeRKeSe KoLaY GeLSiN ... Konu iyinet tarafından (2006-01-07 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
üstat bak şimdi mod olacaksan gel sonra almam ona göre=)))) şaka bi yanada önce insanların projelerine saygı göstermesini bilirsen çok memnun olurum daha sonra herşeyin bir başlangıcı wardır ben projemden eminim we şu an herşeyin başlangıç aşamasında olduğunu biliyorum we FARKINDAYIM renk olayına gelinje tek başıma tabiki karar weremem sen kendine güwensen direk bunları bahane etmezdin zaten bu güwen duygusu sende yok gibi ,,nese ben kendime güwendim we projemi ortaya koydum we şunları kimsenn unutmamasını istiorum daha herşey başlangıç aşamasında zamanın en büyük değer olduğunu biliyorum we herşey zamanla daha ii olajak ben bundan eminim SaYGıLar;,,
Konu ZApToR tarafından (2006-01-08 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
İçeriğinde illegal bölüm var http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/20979-illegal-siteler-yasaklanmistir.html Kilitlenmiştir, Kolay gelsin.
| Stil | |
|
|