![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Yeni yayına geçtik. Çok farklı ve çok maliyetli birşey deniyorum. Ama olsun. Ben kendimi ifade etmek istiyorum. Herkesin de söyleyecek birşeyi olduğuna inanıyorum. Umarım herkes doğru bildiği inandığı şeyi söyler. Herşey açık açık tartışılır.
400 üyem var. Gündede 1000 sayfa gösterimim var. Reklam vermek isterseniz info@baboly.com'a yazın lütfen www.baboly.com Yazılarınızı ve katkılarınızı bekliyorum. |
|
|||
|
Beğendiğine sevindim gerçekten. Karışıklık konusunda eleştirini dikkate alacağım. Sağol. Yalnız sitenin esas farklılığı yayınlanan yazılara para veriyor olması. Şu ana kadar, 1000ytl lik hediye çeki dağıttım valla. İdeefixe'ten.
|
|
|||
|
insanlar bana kendi yazdıkları makaleleri gönderiyorlar. Her ne konuda olursa olsun. Makaleler kategori editörleri tarafından incelendikten sonra, yayınlanıyor. Yayınlanan yazının yerine göre puan veriliyor. Sonra bu puanlar da ideefixe'ten hediye çekine çevriliyor. Anasayfa Manşet 5ytl veriyorum. Gelen yazıları mümkün olduğunca yayınlamaya çalışıyorum.
|
|
||||
|
link değişimi gibi birşeyler düşünürseniz www.soyagaci.gen.tr olarak sizinle (bu siteniz ile) link değişimi yapabileceğimizi belirtirim.
Saygılarımla
|
bir de sitenizde kullanabilirseniz image info tarzı resimlerin boyunu ve genişliğini tespit eden ve oransal küçülten bir mantık kullanın resimler sıkıştırılmış gibi olunca rahatsız ediyor
| Stil | |
|
|