![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Gerçekten çok uğraştırdı beni ama şimdi siteyi açıp bakıyorumda, deydi galba
Tüm sitelerimden popup açıp ve aşağı yukarı 350 kişilik irc sunucumun çıkış mesajlarına sitenin reklamını koyacağım. Bu yüzden eminimki tüm webmasterlar kârlı çıkacaktır.Diğer toplist ve hitlistlerden farklı olarak, siber100'de sitelere yorum yazma ve rasgele site tanıtımı gibi şimdilik iki özellik mevcut. Yorumlar sayesinde hem webmasterlar kendi siteleri hakkında ziyaretçilerin fikirlerini okuyabilecek hemde ziyaretçiler girecekleri sitenin hakkında fikir sahibi olabilecek. Rasgele site tanıtımı ise kayıtlı tüm sitelerin arasından gelen/giden hite hiç bakılmadan yapıyor. Bu yüzden en sondaki site bile ana sayfada bol miktarda gözükebilecek. Sizlerin aklına gelen bi hitlist için yapılabilecek başka birşeyler varsa paylaşırsanız sevinirim. http://www.siber100.com sitenizi eklemeden geçmeyin
|
Hayirli Olsun..
|
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler. İlk açılış zor oluyor toplist sitelerinde. Düzeni oturtana kadar baya kafa yorulacak gibi
![]() pigeon: evet bende fark ettim o hatayı. bazen hata veriyor. bizdan düzeltecem...
webmasterbul.com Konu atay tarafından (2005-12-11 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|