![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.Sohbete.com 2 seneden uzun bir süredir sohbet hizmeti veriyoruz.Önceleri siteyle fazla uğraşmıyordum PHP nuke sitem vardı 4000'e yakın üyesi vardı ama çok sorun olduğu için phpnuke 'de sildim ve kendim birşeyler yapmak istedim hergün yeni bir içeriği ile sevilen bir site oldu.
Birbirimize Karşılıklı yararlı olabileceğimiz Dost siteler arıyorum Konu BQRA tarafından (2005-11-03 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Dostum site çok geç açılıyor.
Yani geçden ziyade site tam olarak yüklemesini tamamlayana kadar uzun bir süre geçiyor. bence buna biraz dikkat etmelisin. dost site olarak www.kappadox.com Pr 3 dür kabul edersen link değişimi yapabiliriz. |
|
||||
|
güzel site tebrikler. ayrıca adreside link verseydi.neyse onuda ben vereyim
www.Sohbete.com
|
ayrıca dost site olabiliriz istersen.
www.3kz.net - PR 2 www.yolcu.org - PR 3 www.weblistesi.com - PR 3 www.pokerci.net - PR 2 bunlardan biri ile yapabiliriz.istediğin birine linkini eklerim.sende 3kz.net i eklersin.hem çapraz olmuş olur
Güzel Türkçe'mizde " w , q , x " mevcut değil. Konu zis tarafından (2005-11-03 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|