![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
mrb.bugün pokerci.net i yaptım ve siteyi açtım
yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum.lütfen siteye bakmadan yorum yapmayın isme aldanmayın.siteyi sen aç destek oluruz diyen arkadaşlara sesleniyorum.www.pokerci.net Saygılar.
|
Alıntı:
Sitede kumarın kotuluklerinden bahsediyor kumar oynatmıyo. Mesaj yazmak icin mesaj yazmayın
|
millet şöyle düşünüyor olabilir.şimdi ben buna destek olcam hit kazandırıcam falan.sonrada bizim bundan ne karımız olacak diye düşünüyor olabilirler.
insanın kendinden başkasını düşünmemesi üzücü bir olay.50-60 sene sonra öleceklerini hesaba katmıyorlar yada işlerine gelmiyor.neyse herkesin canı sağolsun ne diyeyim.millet düşmüş adsense kazancını yükseltmenin peşine.tamam para olmazsa olmaz ama insan biraz sağına soluna bakmalı.para hırsı ile yanıp tutuşmalı.mazallah o hırs onuda yakar bigün. Saygılar. Not:Söylediklerimi herkes üstüne almasın.genelleme yapmıyorum.
|
Aslında söyle yapılabilir.
Burdaki insanların msn listesi kabarıktır.Yani bir çok kişi vardır msninizde. İsimlerimizin olduğu yere. Yeni Poker Sitemize Bekleriz ==> www.pokerci.net diye bir şey yazalım. Arkadaşlar bunu çok rahatlıkla yapabiliriz.Yani 5 dk. bunu yapmak bence bu sitenin amacına biraz olsun yaklaştıracaktır. Not: Beni şimdi zis nickli kişinin arkadaşı sanacaklar.Fakat bende sizin kadar tanıyorum kendisini.Hiç bir yerden tanışıklığım yok.Fakat yaptığı çok güzel bir proje ve elimizden geldiği kadar destek verelim istiyorum.Sitenin amacı hoş çünkü. Umarım dediğimi yapmak için 1 kişi çıkar
|
|
||||
|
pek sanmıyorum çıkacağını. kappadox sağolasın desteğin için.sanırım boşa çabalıyorum.herkes kendi derdine düşmüş.
Not: kappadox un da dediği gibi.kendisi ile tanışıklığımız yok.bugün başlıktaki mesajlar sayesinde karşılaştık.
| Stil | |
|
|