![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar forumda cok okudm adsense birint gittigidiyor vs bircok clik siteler yok bana para ödermi yok nekadar kazanırım,kazanırımda çekim gelirmi sitem onaylanırmı onaylanırsa nasıl tıklanır off offf!!
Bunlarla uğraşılmaz kimsenin çilesini çekmenize gerek yok arkadaşlar.Yok google beymıs 50 $ altı vermezmı erotık sıteyse vermezmıs TR reklamları dusukmus bırkaın bence bunları .Size kendımınde kazandıgı bir internetten para kazanma yollarını anlatacagım: Gerçek Para Kazanmak Zor Ticaret yapın:İkinci el forum siteleri yada ikinci el siteler(google aratın) bulun ordakı parca satanlarla konuşup anlaşın daha sonra ise tanınmış yani size güvenilen bir uye olun ve 3 aldığınızı (gitti gidiyor.com kullanıyorum ben) 5 satınOrta Hazır scriptleri edtileyın uzernlerınde oynayın kurcalayın ve php forumlarda bilhassa script isteyenlere satın.alan çok oluyor muhım olan tanınmıs bır ınsan olun ucuza satın fahiş rakamlar istemeyın ve scritplere kendı bılgınızı katınEn kolay www.karanlikdunya.com sitesine girin paylaşım yapın ve yarışmalara katılın son yarışmadan 35 YTL aldım 1 hafta içinde.yada bir yol rep denılen bir sistem var kazanmak basıt anketler aktıflık mesaj sayısı su bu anında 15 YTL hespata .Arkadaşlar ben kımseye tenezul ederek iş yapmayı sevmıyorum.Host parasıdır yok tıklancakmı eksık odeme su bu dıye uğraşamam uğraşanlarada hayretle bakıyorum.Neden bir başkasından medet umayım kı kendi başarılarımla paramı kazanırım.Ben öğrenciyim ve bu 3 yolla kiramın yarısından fazlasını cıkarıyorum. Herkese bol kazanclar |
|
||||
|
www.karanlikdunya.com sitesini tanıtıyorsunuz anladığım kadarıyla..
başlık yeni siteler bölümüne taşınmıştır doğal olarak. (ayrıca bu yeni site tanıtımını değişik şekilde yapıp başka bölümlere yapmaya çalışanlar beni dellendiriyor onu da buraya not düşeyim. ne gerek var yav. ayıp mı site tanıtımı yapmak. )saygılar |
|
|||
|
Alıntı:
ayrıca görev aldım değil sitenin sahibisin zaten Alıntı:
Konu DunG@oN35 tarafından (2006-03-23 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
karanlikdunya.com devahost.com'un sahibidir, kullanıcı adı karanlık. Gerçek adı: sedat karanlıkdunya devahost sunucundan dolayı ve devamlı sunucu değiştiriklerinden dolayı çok kesinti yaşar. ve 3 aya o üye sayısına ulaşmadılar zaten. hatta site ilk kurulduğunda teması siyahtı sitenin ilk 20 üyesi içindeydim kayıt olan ama bir ara kapandı sonra tekrar açıldı, yani yakın zamanda tekrar kapanır gibime gelir. Sedat akay açık adresi dahi var bende
izmir'de oturuyor. Geçen yıl ortağıyla ayrıldılar. ir çok şey geldi başlarına yani...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|