Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-24, 09:19
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/-1
rosende is an unknown quantity at this point

evet sıte sedat'ın ben oraya takılan bır uyeyım nıckımı orada gorebılırsınız. site admını degılım sadece desteklıyorum odeme konusundada ben odeme aldım ama odemeyı yapan gene sedat tıve bırcok ınsan odemeyı hak edıp kd vakıfa bagısladı cunku sıtede yapılmayanı yaptılar ve ınsanlara yardım ıcın bır cok maddı destek oldular.Bunlar goz ardı edilmemesi lazım .Site kapanırmı bılmem ama kapanırsa gercekten bircok insan üzülür.Çünkü cok buyuk projeler yapıyorlar bil hassa yoksul ve kimsesizlere

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-24, 09:31
Senior Member

eTicaret: %0/-1
rosende is an unknown quantity at this point

birde yukarıdakı ıcın ufak bır fıkra

herkes ölmüş ceheneme gidenlerin her kazanın başında bir zebanı elınde mızrak cıkanı ıceri bastırıyor.Sadece bır kazanın başı boş tanrı soruyor "neden bu kazanın başı boş " Görevli melek cevap veriyor. orda Türkler var biri yukarı çıkıp kaçmaya çalışırsa diğerleri hemen alttan çeker asla izin vermezler.Bu yüzden tutmaya gerek yok

Bu fıkradakı gıbı Türkiye neden böyle sorusu cevabp tavırlarından doılayı ı kutluyorum.Adamlar ;herkes ayda sukadar kazandım bukadar para kırdım dunyanın en ıyısız gıbı sıtelerde gormedıgım bırseyı yapıyor fakır ,fukara ve hayır kurumları için insanlara haydi destek çıkalım 23 nisanda çoçuk esirgeme kurumuna gidelim gelın onların elınden tutalım dıyor.Soruyorum hangı sıte bunu yapıyor?Biz onların yanında yer allıp işte Türk milleti böyle vefakardır diyeceğimize nasıl çamur atsakta yok olsalar düşüncesi içindeyiz tebrikler arkadaşlar

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-24, 11:20
cınaroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

eTicaret: %67/1
cınaroğlu is on a distinguished road

Fıkran çok güzelmişanlayana tabi

Seçenekler
Stil