![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkadaşlar Elvancelebi.com un yeni tasarımı nasıl olmuş ?
|
cok seker olmus; ama bu toplistler yok mu?..
![]() toplistler siteleri cok amator gosteriyorlar. bedava alanadi uzantisi sahibi sitelere benziyor toplist kaynayan siteler. bence toplist olayini fazla abartma ![]() hele su pagerank gosteren kucuk resimler yok mu?.. hasta ediyorlar beni! her neyse arkadasim, onerilerim ve gorusum bu sekildedir. kisacasi ; site evet, toplistler hayir ![]() kolay gelsin. |
|
|||
|
Bence toplistleri birak, arama motorlari uzerine calis. Arama motorlari bana gunluk 2.500 ziyaretci gonderiyor mesela.
Zamaninda ben de cok toplist ekledim; ama hicbir faydasini goremedim. Tamam gunluk 50-60 tekil gonderirler; ama sitenin gorunumunu cok kirletiyorlar. Ben sahsen toplist gordugum siteye bir daha mecbur olmadikca girmiyorum; cunku amator, hem de cok amator goruyorum. Kusura bakma yani; ama bu benim gorusum. Diger fikirlere acik sanirim bu forum? oteki arkadaslarimiz da yazsinlar da karsilastiralim gorusleri. Pagerank'lari kaldirarak da kendine buyuk iyilik yapmis olursun. Pagerank normal ziyaretciyi ilgilendirmiyor zaten. Pagerank'a bakanlar genelde webmaster'lar. Onlar da girsin google'dan kontrol etsinler
|
|
|||
|
Siten zaten lokal bir site olarak gorunuyor; yani belli bir kesime hitap ediyor. Bu sebeple ziyaretci sikintin olabilir; ama bence onemli olan ziyaretci sikintisi degil, sitenin kalitesidir.
Siten toplistler olmadan gayet hos bir goruntuye sahip olabilir. Bir de acilista popup pencere var, o pencereler de benim pek hosuma gitmez mesela. Arama motorlari uzerine calis derken icerigini, gorunumunu surekli guncelleyebilir; dost iliskilerini (pagerank icin) gelistirebilirsin ![]() Benim imzada bulunan sitelere bakarsan sana nasil bir web sitesi anlatmak istedigimi anlarsin; sade, genis icerikli ve dost iliskileri...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|