![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Teşekkür ederim arkadaşlar,
Bu hazır bir script değil.Kendi kodlamamla oluşturduğum bir portal.Bu nedenle hazılarına göre eksik yanları olabilir.Birde benim tasarım yanım çok kuvvetli olmadığı için , isveçli bir wordpress tema tasarımcısının temasını biraz değiştirerek kullanıyoruz.O nedenle sitenin ilk girişi blogu anımsatabilir.Sitenin işlediği ağır konulara mistik bir hava katmasını istediğim için bu renklerdeki temayı tercih ettim ve kendimize göre biraz düzenledim. Sitenin forum kısmının yavaş açılması , session isteyen durumlardaki güvenlik önleminden kaynaklanıyor.Siteye bir kere girdiğinizde , yeterince hızlı gezinti yapabilirsiniz.Yeterki session istemlerine bir kere cevap verin. Sevgilerimle. |
|
||||
|
Arkadaşlar Flood mesaj atmış olacağım ama hatırlatmak istedim.Sitemize ücretsiz video yükleyebilirsiniz.500 mb kadar yüklenebilir ve dakika sınırı yoktur.Üstüne üstlük diğer video sitelerinden kod eklenebilir.Videolarınız incelendikten sonra yayınlandığı için eklenmesi biraz zaman alacaktır.
Sevgi ve saygılarımla |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|