![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhaba arkadaşlar..
Domain alıp satmak için size yepyeni bir site.. www.welldomains.net ilanınızı bırakın domaininiz daha çabuk satılsın. kayıt edebileceğim heryere kayıt ediyorum bu siteyi yerli ve yabancı.. sizde sattığınız domainleri kayıt edin. ne kaybedersiniz
|
|
||||
|
size fazla sade, bence biraz tasarım/ üyelik vs. olursa bişeyler yapabilir. türk sedosu gibi
|
Alıntı:
persembe cuma cumartesi ve pazar gunu boyunca ücretsiz diyorum domain ekleme. bu sure içinde domain eklendiginde ucretsiz. ve bu forumlarda 20 25 lik kişilik domain satan arkadasın toplam 200den fazla domani var. Eğer pazartesiye kadar bu arkadaslar domainlerini eklerlerse salı gununden sonra sitede 200den fazla domain olur diyorum.. ve 200 250 tane domainin satısta oldugu bir sitede domainini satmak için 3 YTL verilir bence. Ne dersiniz? komisyon yok başka birşey yok, ayrıca domainin bilgisine direk domain sahibiyle iletişim kurulsun diye mailinizi yazıyoruz.. teşekkürler.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|